Δώσε κι εσύ 5 λεπτά και λίγο σάλιο! Για έναν κόσμο χωρίς Λευχαιμία!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Δώσε κι εσύ 5 λεπτά και λίγο σάλιο! Για έναν κόσμο χωρίς Λευχαιμία!

Ο Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας» φιλοξενήθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, στον παιδικό σταθμό “Έλα να παίξουμε” στο Ψυχικό, με αφορμή την ολοήμερη εκδήλωση «Αγαπώ-Νοιάζομαι-Προσφέρω»  που διοργάνωσαν οι γονείς του μικρού μαχητή της ζωής του 6χρονου Χριστόφορου, Αναστασία και Κωνσταντίνος στη μνήμη του.

Βασικός στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση γύρω από το ζήτημα της εθελοντικής δωρεάς του μυελού των οστών και την αξία της προσφοράς σε ασθενείς που χρειάζονται μεταμόσχευση.

 

Την εκδήλωση προλόγισε η Αναστασία Βασκούδη, μητέρα του Χριστόφορου, η οποία είχε την επιμέλεια και τη φροντίδα της όλης εκδήλωσης.

Πλήθος κόσμου πέρασε να ακούσει και να γνωρίσει από κοντά το έργο του Συλλόγου. Ανάμεσά τους η Υπουργός Παιδείας κυρία Νίκη Κεραμέως, η οποία ανέφερε τη σημαντική δράση του «Οράματος Ελπίδας» και δήλωσε ότι θα υποστηρίξει του έργο του Συλλόγου, καθώς και ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, κύριος Δημήτρης Γαλάνης ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: Το έργο του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» είναι παραπάνω από αξιέπαινο! Αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Δήμο μας να πραγματοποιούνται δράσεις τόσο σημαντικού χαρακτήρα και να ενημερώνονται οι δημότες μας για την αναντικατάστατη έννοια της προσφοράς. Με έναν τόσο εύκολο πραγματικά τρόπο, μπορούμε όλοι μας να δηλώσουμε το ενδιαφέρον μας στο να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών και να προσφέρουμε  ζωή σε εκείνους τους συνανθρώπους μας που πραγματικά το χρειάζονται».

Η εκδήλωση εκπλήρωσε τον στόχο της και σημείωσε 100 νέες εγγραφές ως εθελοντές δότες μυελού των οστών μεταξύ των οποίων η ηθοποιός Ζέτα Δούκα και η τραγουδοποιός Μαριέτα Φαφούτη!

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις