Αθλητική πίτα

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Αθλητική πίτα

 

Αθλητές από όλα τα τμήματα του «Ποσειδώνα» καλαθοσφαίρισης και κολύμβησης, ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, μέλη της Διοίκησης του Δήμου, ο π. Δήμαρχος Παντελής Ξυριδάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, το μέλος της ΕΣΚΑ κ. Πέτρου Δημήτρης και σύσσωμη η διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου βρέθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, στην εκδήλωση της καθιερωμένης κοπής πίτας του Αθλητικού Ομίλου ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ.

Μετά την ευλογία της πίτας από τον Πατέρα Βαρνάβα τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ κύριος Λαμπαδιάρης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και αφού έκανε μια αναφορά στην επιτυχημένη περσινή χρονιά και στα όνειρα που έκαναν τον Αύγουστο για την φετινή χρονιά μας μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο σύλλογος από το κλειστό αθλητικό κέντρο λόγω της ακαταλληλότητας των μπασκετών, των στήλων φωτισμού και τέλος της κλειστής πισίνας.

Τόνισε ότι τα παιδιά είναι λιγότερα φέτος γιατί οι εγγραφές στα τμήματα κολύμβησης μόλις «άνοιξαν».

Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Δημήτρη Γαλάνη για την αμέριστη βοήθεια και τόνισε ότι τα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν πραγματικά όσο καλύτερα  γινόταν.

Στο πλαίσιο αυτό ευχαρίστησε τους κ.κ. Φωτιάδη πρόεδρο της Β΄βάθμιας Επιτροπής Παιδείας  και Τσάγκλα Διονύση διευθυντή Λυκείου Νέου Ψυχικού για το χώρο του λυκείου που παραχώρησαν για τις προπονήσεις των ακαδημιών το διάστημα που δεν λειτουργούσαν τα γήπεδα μπάσκετ του αθλητικού. Τελείωσε τον λιτό του μεν λόγο αλλά ουσιαστικό με πολλά χιουμοριστικά στοιχεία  λέγοντας ότι «για μας η χρονιά αρχίζει το 2020. Τώρα ξεκινάμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα που δεν καταφέραμε τον Σεπτέμβρη».

Τον λόγο πήρε ο δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού κ. Γαλάνης συγχαίροντας την διοίκηση για το σημαντικό έργο της στον τοπικό αθλητισμό τους είπε «η επιτυχία δεν κρίνεται από τα όνειρα, κρίνεται από το πώς «σηκώνεσαι» και από το πώς αντιμετωπίζεις τα προβλήματα. Και εσείς τα αντιμετωπίζεται δυναμικά. Θα πάτε μπροστά. Έχετε όλα τα συστατικά της επιτυχίας. Αγαπάτε τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ. Έχετε ωραίο φυτώριο. Και εμείς από την πλευρά μας θα σταθούμε δίπλα σας».

Τα λόγια του δημάρχου σφραγίστηκαν και από τον κ. Πέτρου μέλος της ΕΣΚΑ όπου είπε για τον σύλλογο ότι αποτελεί ένα από τα ζηλευτά σωματεία.

Η εκδήλωση έκλεισε με εννέα βραβεύσεις:

Του προπονητή κύριου Τάκη Ζήβα από τον Δήμαρχο κύριο Γαλάνη για την πολύχρονη προσφορά στην αντρική ομάδα αλλά και τις πολύτιμες συμβουλές του για τις ακαδημίες.

Της κυρίας Νατάσσας Αγγελάκη από τον π. Δήμαρχο κ. Ξυριδάκη για την επί χρόνια βοήθεια, συμπαράσταση  της στον σύλλογο αλλά και ως ένα από τα παλαιότερα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Του κυρίου Λεωνίδα Ανδριόπουλου, φύλακα του αθλητικού κέντρου από τον Αντιδήμαρχο κ. Ζερβό Νίκο. Γλυκύτατος, αυθεντικός, σοφός  και «φύλακας άγγελος» όπως είπε ο πρόεδρος για όλα τα παιδιά.

Τεσσάρων αθλητών για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι Λεγάκης Δημήτρης (Μαθηματικό ΕΚΠΑ), Πλιάκος Ιάσων (Νομική Αθηνών), Βλάσης Κριεμπάρδης (Πολυτεχνείο Πατρών) και ο Ζαχόπουλος Χρήστος (Διοίκηση Επιχειρήσεων ΕΚΠΑ). Τους τρείς παρόντες αθλητές –έλειπε ο Κριεμπάρδης λόγω των σπουδών του στην επαρχία- βράβευσαν οι αντιδήμαρχοι κύριος Παπαχρόνης Γιώργος, η κυρία Γκιζελή Αλίκη και η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ κυρία Βυθούλκα Σοφία.

Αποστολόπουλος Παύλος και Σχινά Άννα οι δυο μαθητές του δημοτικού που έπεσαν στα Θεοφάνεια στην πισίνα για να πιάσουν τον σταυρό αψηφώντας τους βοριάδες και την χαμηλή θερμοκρασία. Βραβεύτηκαν από τον κ. Φωτιάδη.

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις