Πλήθος κόσμου στην πίτα του ΜΕΟ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Πλήθος κόσμου στην πίτα του ΜΕΟ

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, στην Αίθουσα Διαλέξεων του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Ομίλου Νέου Ψυχικού, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Και η αίθουσα φέτος φάνηκε μικρή. Πολύ μικρή για τους φίλους και τα μέλη του Ομίλου που γέμισαν την αίθουσα και δεν χώρεσαν και ανέβηκαν και στην σκάλα και κάθισαν και έξω στην αυλή, μέσα στο κρύο προκειμένου να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος του Μ.Ε.Ο., κύριος Μπάμπης Μπονάτσος, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τους ενημέρωσε για την οικονομική και κτιριακή κατάσταση του Ομίλου λέγοντας «παραλάβαμε μηδενικό ταμείο. Αυτήν την στιγμή προσπαθούμε να επαναφέρουμε τα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα. Να «φτιάξουμε» πάλι το ταμείο μας. Αλλά κυρίως να φτιάξουμε πια το κτίριο που έχει σημαντικά προβλήματα. Ξεκινάμε με την μόνωση της ταράτσας αμέσως μόλις τελειώσουν οι βροχές και  την ανακατασκευή της αίθουσας του δευτέρου ορόφου άμεσα με χορηγίες μελών και φίλων του ΜΕΟ. Στο τέλος της θητείας μας στόχος είναι η κατασκευή ανελκυστήρα προκειμένου το κτίριο μας να είναι ανοιχτό σε όλους».

Στη συνέχεια ενημέρωσε ότι τα γραφεία είναι ανοιχτά κάθε μέρα από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ για εγγραφές νέων μελών αλλά και εγγραφές στις επτά εκπαιδευτικές ενότητες που ξεκινούν άμεσα. Συγκεκριμένα:

Μαθήματα Ιταλικών, Ισπανικών, Πιάνου, Πλεξίματος, Κατασκευής Κοσμήματος, Χειροτεχνίας και Γιόγκα.

Επιπλέον ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη απήχηση της κινηματογραφικής λέσχης της Δευτέρας όπου παρουσιάζονται επιλεγμένα έργα για όλες τις ηλικίες  και προσφέρονται δωρεάν.

Έπειτα  ανακοίνωσε την δημιουργία θεατρικής ομάδας.

Ο κ. Μπονάτσος αφιέρωσε το κομμάτι του στον Θάνο Βεζυργιάννη που η απουσία του λόγω ασθένειας έγινε αισθητή με τις ευχές να επανέλθει γρήγορα κοντά στο ΜΕΟ και στους φίλους του.

Τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Γαλάνης όπου μετά τις καθιερωμένες ευχές έκοψε το κομμάτι της πίτας και το αφιέρωσε στο ΜΕΟ, στο ΜΕΟ που άνοιξε με την πεποίθηση ότι θα συνεχίσει και θα γιγαντώσει το έργο του αλλά τόνισε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια να ανοίξει κάθε «κομμάτι» του Νέου Ψυχικού που μένει κλειστό!

Την εκδήλωση πλαισίωσαν καλλιτεχνικά η Βασιλική Τσιμπούκη καθηγήτρια φωνητικής και πιάνου, στην χρωματική φυσαρμόνικα ο Κώστας Βλαχόπουλος και τραγούδησαν οι μαθήτριες λυκείου Ίλια Αχουριώτης και Έφη Στεργίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός από τον Δήμαρχο, η Βουλευτής Βορείου Τομέα και εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., καθώς και μέλος του ΜΕΟ κυρία Ζωή Ράπτη, οι Αντιδήμαρχοι κκ Γιώργος Παπαχρόνης, Ελένη Ζέππου, Νίκος Ζερβός, η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ Σοφία Βυθούλκα και η Αντιπρόεδρος Μαρία Χριστίνα Παλαιολόγου, ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Δημήτρης Φωτιάδης, ο αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Νίκος Κανελλάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μίνα Μελισσουργού και Κατερίνα Αλεξοπούλου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέου Ψυχικού Νίκος Στρατηγός και η αντιπρόεδρος Ξένια Σιγάλα, η πρόεδρος της Κοινότητας Ψυχικού κυρία Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, και οι κοινοτικοί σύμβουλοι Άρης Φασιλάκης, Μάρλη Μάλαμη, Νέλλη Λάβδα και Νένα Πασσά, ο επίτιμος Πρόεδρος του ΜΕΟ κ. Μπαβαρέζος, ο πρώην Πρόεδρος κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος. Την Παναθηναϊκή Ένωση Γυναικών εκπροσώπησε η κυρία Κική Χαρμαλιά, τον σύλλογο Κρητών η Πρόεδρος κυρία Νατάσσα Αγγελάκη.

 

Τέλος να συμπληρώσουμε και εμείς ότι για πληροφορίες για τον Όμιλο και τα μαθήματα μπορείτε να καλείτε στα εξής τηλέφωνα: 697 2266417 (Σοφία Μαστρογιωργάκη) και 694 2680038 (Μαρίνα Κολοκυθά)

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις