Γεύμα εργαζομένων

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Χριστούγεννα στον δήμο μας

Γεύμα εργαζομένων

Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο γεύμα του Δήμου μας προς τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού.

Παρευρέθησαν πολλοί εργαζόμενοι από το σύνολο των Υπηρεσιών του Δήμου μας μαζί με τις οικογένειές τους, οι οποίοι διασκέδασαν μέσα σε ένα εορταστικό περιβάλλον.

Παρόντες και αρκετοί αιρετοί , προεξάρχοντος του Δημάρχου κυρίου Δημήτρη Γαλάνη.

Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε :

«Οι σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού που έχετε χτίσει μεταξύ σας όλα αυτά τα χρόνια, είναι ανεκτίμητης αξίας και θα ήθελα -με τη δική σας σύμφωνη γνώμη- να είναι κάτι που θα χτίσουμε και εμείς μαζί.

Με ενδιαφέρει πραγματικά και θέλω να το γνωρίζετε κι εσείς.

Θέλω να ξέρετε πως η πόρτα του 3ου ορόφου είναι και θα είναι πάντα ανοιχτή για εσάς!

Στηρίζομαι στην εργατικότητά σας και την πείρα σας και θέλω κι εσείς με τη σειρά σας να αισθάνεστε πως μπορείτε να με εμπιστευτείτε για ο,τιδήποτε απασχολεί την εργασία σας.

Είμαι ΕΔΩ, λοιπόν, για να ακούω τις προτάσεις και τους προβληματισμούς σας και είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πραγματικά πολλά για τον Δήμο Φιλοθέης- Ψυχικού.

 

Για έναν Δήμο Πρότυπο, όπως οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοί του».

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για τη συνεισφορά τους το Kiosky’s και τον κύριο Κυπραίο, για τη συγκινητική του χορηγία σε γλυκίσματα και σοκολάτες,  καθώς και το εστιατόριο La Strada για τα κρασιά που δόθηκαν στους εργαζόμενους ως δώρο!

Μετά τον Δήμαρχο τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος των εργαζομένων κ. Γιώργος Λιτσός ο οποίος ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την παρουσία τους, ευχήθηκε υγεία και καλές γιορτές και δήλωσε πως το σωματείο θα είναι πάντα και για πάντα στο πλευρό των εργαζομένων.

Να σημειώσουμε πως ίσως για πρώτη φορά κληρώθηκαν και δώρα για τους υπαλλήλους όπως 2 μονοήμερες επισκέψεις για μια 4μελή οικογένεια στο θεματικό πάρκο «Τhe Ranch», 2 γεύματα για δύο 4μελείς οικογένειες σε 2 εστιατόρια του Δήμου μας, καθώς και αρκετές δωροεπιταγές από τον ΑΒ για τα απαραίτητα ψώνια αυτών των ημερών.

Μετά τις ομιλίες και τις κληρώσεις η γιορτή συνεχίστηκε με κέφι, χορό και φαγητό από το πλούσιο μπουφέ που και φέτος ανέλαβε η κυρία Μπακλώρη.

Οι εργαζόμενοι μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητας απόλαυσαν την όλη γιορτή και την μεταξύ τους συνεύρεση.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις