Γεύμα Αγάπης 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Χριστούγεννα στον δήμο μας

Γεύμα Αγάπης

Ανήμερα της 25ης Δεκεμβρίου 2019 στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, ο Δήμος μας διοργάνωσε το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης, το οποίο απευθύνονταν σε συμπολίτες μας και στις οικογένειές τους, που οι οικονομικές και όχι μόνο δυσκολίες της ζωής τους στερούν τη δυνατότητα να γιορτάσουν τις Άγιες τούτες ημέρες.

Παρουσία του Δημάρχου και της οικογενείας του, πολλών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και ιερέων των ενοριών του Δήμου μας, μέσα σε μία εορταστική ατμόσφαιρα γεμάτη Αγάπη και χαρά, πολλοί συνδημότες μας μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία να περάσουν πολύ όμορφα.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Είναι ιδιαίτερη η συγκίνηση για εμένα, να βρίσκομαι ανάμεσά σας σήμερα. Η οικογένειά μου και εγώ, οι συνεργάτες μου και ο Δήμος μας σας καλωσορίζουμε.

Το Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης του Δήμου μας πραγματοποιείται εδώ και 9 χρόνια, ανήμερα τα Χριστούγεννα, στο Αθλητικό μας Κέντρο και προσφέρει ζεστασιά, θαλπωρή και μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα αγάπης σε όλους εμάς και τις οικογένειές μας.

Αυτή τη χρονιά  και λίγο πριν αλλάξουμε δεκαετία, θέλω να ευχηθώ σε όλους σας Χρόνια Πολλά, με υγεία και ευημερία στις οικογένειές σας. Να είστε δυνατοί και ενωμένοι απέναντι στις αντιξοότητες και να ξέρετε πως ο Δήμος και εγώ προσωπικά είμαι και θα παραμένω πάντα δίπλα σας.

 Η εκδήλωση περιλάμβανε πέραν του γεύματος, Πακέτα Αγάπης με τρόφιμα, παιδικά δώρα και  δραστηριότητες για τα παιδιά (animateur, χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, φιγούρες του καραγκιόζη, facepainting και μπαλονοκατασκευές).

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις