Χριστούγεννα στον Δήμο μας …και για τα παιδιά

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Χριστούγεννα στον Δήμο μας …και για τα παιδιά

 

Παράσταση μαριονεττών

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, διοργανώθηκε στην Α’ πλατεία Ψυχικού από την Πρόεδρο κυρία Φαίνη Χατζηαθανασιάδου και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Ψυχικού, μία παράσταση μαριονεττών αφιερωμένη ιδιαίτερα στα παιδιά .

 

Η παρουσία και συμμετοχή των μικρών μας συνδημοτών με τις οικογένειές τους ήταν εντυπωσιακή ! Η αίθουσα είχε γεμίσει ασφυκτικά και όλοι απολάμβαναν τις ξεχωριστές ερμηνείες, τα περίτεχνα σκηνικά, τον ατμοσφαιρικό φωτισμό και τα ειδικά εφέ !

Παρόντες ο Δήμαρχος με τον μικρό του γιο, πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και ιδιαίτερες παρουσίες από τον χώρο της πολιτικής όπως η κυρία Νίκη Κεραμέως και ο κύριος Κωστής Χατζηδάκης με τα παιδιά τους που έδειχναν όπως όλοι, να απολαμβάνουν την εκδήλωση .

 

Πες μου το όνομά σου με τον Φοίβο Δεληβοριά

Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο του Νέου Ψυχικού ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και ο ΟΚΑΠΑ έφεραν τον Φοίβο Δεληβοριά και την επιτυχημένη του μουσικοθεατρική παράσταση «πες μου το όνομά σου».  Την παιδική παράσταση απόλαυσαν 500 περίπου παιδιά με γονείς και συνοδούς . Το κέφι, ο χορός και ο ενθουσιασμός των παιδιών γρήγορα μεταδόθηκε και στους μεγάλους.

 

Τα λόγια της υπουργού κυρίας Κεραμέως είναι χαρακτηριστικά ως προς την επιλογή της συγκεκριμένης παράστασης: «Φοίβο είσαι πολύ αγαπητός στα παιδιά. Τα τραγουδιά σου αυτά τα ακούμε κάθε μέρα σπίτι μας τόσο που …πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να σιγοτραγουδάει «το ελεφαντάκι» και σε συναντήσεις που έχω.  Ο Δήμαρχος παρακολούθησε την παράσταση με την σύζυγό του Εμμανουέλλα και τα δυο μικρότερα παιδιά τους. Στο τέλος, φυσικά δεν έφευγε κανείς.

Η μουσική σταμάτησε και τα μικρότερα τραγουδούσαν και χόρευαν ακόμα. Τα μεγαλύτερα περίμεναν να δουν τον Δεληβοριά από κοντά και να πάρουν αυτόγραφο. Και ο Δημήτρης Γαλάνης παίρνοντας το μικρόφωνο έταξε και άλλα τέτοια! Κάλεσε τους παρευρισκόμενους να συνεχίζουν να συμμετέχουν σε τέτοια δρώμενα με τις οικογένειές τους.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις