Επίσκεψη στο Νέο Μουσείο ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Επίσκεψη στο Νέο Μουσείο ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ

O Σύλλογος ΚΡΗΤΩΝ «Ο ΜΙΝΩΣ» του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, διοργανώνει το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10:00, επίσκεψη στο Νέο Μουσείο ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ.

Το πολυώροφο κτίριο με πρόσοψη-πλάκες πωρόλιθου που αποκαλύφθηκε στο Παγκράτι είναι το νέο διαμάντι της Αθήνας. Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρώτη εικόνα του νέου Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή είναι τόσο αποστομωτική όσο και τα ονόματα που έχουν ακουστεί ότι φέρει στη συλλογή του. Πικάσο, Βαν Γκογκ, Μονέ, Ελ Γκρέκο, Ντε Κίρικο, Μιρό και πόσοι ακόμη. Τελικά, μετά από αρκετές αναποδιές και δυσκολίες, το όνειρο του ζεύγους Γουλανδρή γίνεται πραγματικότητα: η αμύθητης αξίας συλλογή που είχαν χτίσει τα χρόνια που συμπορεύονταν, βρίσκει μόνιμη έδρα στην πρωτεύουσα και ανοίγεται στο κοινό, σε έναν πολύ εντυπωσιακό μάλιστα χώρο.

Στον μαγευτικό χώρο του Μουσείου θα περιηγηθούμε τους ορόφους θαυμάζοντας τα μοναδικά, συλλεκτικά έργα και μετά θα απολαύσουμε τον καφέ και το γλυκό μας στον πανέμορφο χώρο του εστιατορίου.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 10€ και περιλαμβάνει την είσοδο στο Μουσείο  και το πούλμαν.

Η αναχώρηση  θα γίνει στις 9:30 από το Μ.Ε.Ο. (25ης Μαρτίου 19).

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Πρόεδρο κυρία Νατάσσα Αγγελάκη, στα τηλέφωνα: .210 6748761 και 6937 475107.

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις