«Δίνουμε τα ρέστα μας… για ένα καλύτερο αύριο»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«Δίνουμε τα ρέστα μας… για ένα καλύτερο αύριο»

Ημέρες Κουμπαρά από την ΕΣΤΙΑ

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος η Εστία, το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση, (Σόνιας Νικολακοπούλου 13, Νέο Ψυχικό), συνεχίζοντας το έργο της με την παροχή υπηρεσιών σε άτομα με μέτρια και ελαφρά νοητική υστέρηση, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιανουαρίου 2020, τις ημέρες κουμπαρά.

Από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, δεκάδες πήλινοι κουμπαράδες θα μαζευτούν στον προαύλιο χώρο της ΕΣΤΙΑΣ, με σκοπό να συγκεντρωθούν έσοδα που θα στηρίξουν τη συνέχιση του δύσκολου έργου της.

Οι γονείς, οι εθελοντές, οι φίλοι, τα μέλη, οι γείτονες, οι δημότες καλούνται να δώσουν τα «ρέστα» τους και να υποστηρίξουν αυτήν την προσπάθεια.

Παράλληλα, θα λειτουργήσει και ένα πλούσιο bazaar με προσφορές σε είδη σπιτιού, διακοσμητικά, επώνυμα ρούχα και άλλα αξεσουάρ, όλα σχεδόν φτιαγμένα από τα παιδιά της ΕΣΤΙΑΣ. Επιπλέον, θα είναι ανοικτό για όλους το εκθετήριο με τα χειροποίητα αντικείμενα των εργαστηρίων του σπιτιού, καθώς και ο φούρνος της Εστίας με τα ξεχωριστά σπιτικά κουλουράκια.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις