Τα κατεστραμμένα κολονάκια

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Τα κατεστραμμένα κολονάκια

Δεν είναι όλοι οι κάτοικοι του δήμου μας ευνοημένοι. Αυτή  είναι μία αλήθεια που πρέπει να λέγεται αλλά και να γράφεται. Και εάν μας διαφεύγει αυτή η αλήθεια, τότε η εικόνα δίνει την δική της απάντηση. Σε μία τυχαία στιγμή, μίας τυχαίας ημέρας, ο φωτογράφος μας έβγαλε αυτή την φωτογραφία.

Η κυρία που μένει δίπλα στο σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», έχει πάρει στα χέρια το γαλλικό κλειδί, και σφίγγει το πλαστικό κολωνάκι που τοποθέτησε ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού, για να μην παρκάρουν αυτοκίνητα και φορτηγά. Το κολονάκι αυτό, καθώς και τα περισσότερα που έχουν τοποθετηθεί επι Δημαρχίας κ. Ξυριδάκη στο συγκεκριμένο σημείο, έχουν πια σχεδόν καταστραφεί από τις παράνομες σταθμεύσεις φορτηγών και αυτοκινήτων πάνω στον δρόμο και όχι στο παρκινγκ που είναι ανοιχτό για όλους.

Οι κάτοικοι που μένουν πλησίον και πέριξ του καταστήματος, προσπαθούν να βάλουν μία τάξη αλλά και να κρατήσουν… «σώας τας φρένας» τους από την μερική αναρχία του δρόμου που επιβάλλουν οι λίγοι ασυνείδητοι. Καιρός να επιληφθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την επανατοποθέτηση των σημάτων αλλά και την νομιμότητα. Άλλωστε είναι Χριστούγεννα. Η εποχή της αγάπης. Ας δείξουμε ενδιαφέρον.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις