Με στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη των νηπίων

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Με στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη των νηπίων

ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΗΣ ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΩΣ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Μαρούσι, 25 Νοεμβρίου 2019

Μέσα από το παιχνίδι, το Νηπιαγωγείο της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ παρέχει ποικίλα ερεθίσματα στα παιδιά, με στόχο την ολόπλευρη και ισορροπημένη ανάπτυξή τους, τόσο σωματικά και πνευματικά, όσο συναισθηματικά και κοινωνικά.

Στις άρτιες εγκαταστάσεις του, εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί, ενθαρρύνουν την ομαλή ένταξη και πορεία των νηπίων, με τρόπο δημιουργικό, καλλιεργώντας τα εκφραστικά τους μέσα, τα ταλέντα τους και, κυρίως, την αγάπη τους για τη μάθηση.

Το Νηπιαγωγείο της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ είναι μια μεγάλη αγκαλιά για όλους, στην οποία διαμορφώνεται η προσωπικότητα του κάθε παιδιού και μπαίνουν οι βάσεις για την παραγωγική- μαθητική του πορεία. Με έμφαση στην τεχνολογία και μέσα από καινοτόμες εκπαιδευτικές, αθλητικές και εικαστικές δραστηριότητες, οι μικροί μας ‘‘πρωταγωνιστές’’ ανακαλύπτουν τον συναρπαστικό κόσμο της γνώσης παίζοντας, γεγονός που συμβάλλει ουσιαστικά στην κοινωνική τους ωρίμανση.

Υπενθυμίζεται, ότι το Νηπιαγωγείο της Ιονίου Σχολής λειτουργεί σε ανεξάρτητες εγκαταστάσεις, στο Μαρούσι (Σισμανογλείου 29 & Αγ. Γερασίμου 5). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιδαγωγικό πρόγραμμα ή τη διαδικασία εγγραφών, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 210 613 6693.

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις