«πες τα κάλαντα και … έλα να μου πεις  τ’ όνομά σου»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«πες τα κάλαντα και … έλα να μου πεις  τ’ όνομά σου»

Μια ευχάριστη έκπληξη μας επεφύλασσε ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού για τα φετινά Χριστούγεννα.

Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00, στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, ο Δήμος θα φιλοξενήσει την εξαιρετικά επιτυχημένη παιδική, μουσική παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά, με τον τίτλο «Πες μου τα’ όνομά σου».

Ερμηνευτής θα είναι ο ίδιος ο Φοίβος Δεληβοριάς με τη συμμετοχή της Νεφέλης Φασουλή και του πολυοργανίστα Γιώργου Κατσάνου. Η παραγωγή είναι από την Μικρή Άρκτο .

Ο Φοίβος, η Νεφέλη και ο Γιώργος λοιπόν, αλλά κυρίως τα τραγούδια τους τα παιδικά και οι παράξενες ιστορίες τους, ξεκινούν ένα ταξίδι γνωριμίας με τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους, παρουσιάζοντας το βιβλίο – cd με τίτλο «Πες μου το όνομά σου». Σ’ αυτό το βιβλίο ο Φοίβος, ο μοναδικός αυτός παραμυθάς-τραγουδοποιός,  θυμάται κι αφηγείται τη δική του ιστορία όπως την έζησε όταν ήταν παιδί, που είναι όμως και η ιστορία της σχέσης του με την πόλη, τους φίλους του, τα παιδικά του χρόνια, τις παρέες και τις σκανδαλιές τους.

«Eδώ είμαστε! Ουρανοκατέβατοι και απροσδόκητοι αλλά -ελπίζουμε- ευπρόσδεκτοι. Με τα ανακατεμένα μας μαλλιά, με το Ελεφαντάκι μας, την αδερφή μας την Μυρτώ Δεληβοριά, τη Τζέλα, τη Λέλα, τον Κόρνα, την πόλη μας και τα περίεργα ονόματά μας. Και θέλουμε να μάθουμε ένα-ένα τα δικά σας» Σας περιμένουμε.. Για να σας πούμε και κυρίως ν’ ακούσουμε τα ονόματά σας…!!!…λέει ο ίδιος ο Φοίβος.

Η παράσταση έχει διάρκεια 60’ και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 4 έως 10 ετών ή και ακόμα μεγαλύτερα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις