Παρουσίαση νέου βιβλίου του π. Γεωργίου Χριστοδούλου

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Παρουσίαση νέου βιβλίου του π. Γεωργίου Χριστοδούλου

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στον κατάμεστο Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, η παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου κατηχήσεως του π. Γεωργίου Χριστοδούλου «Μια Χριστουγεννιάτικη κατασκήνωση».

Την παρουσίαση άνοιξε η βυζαντινή χορωδία του Εργαστηρίου Βυζαντινής Μουσικής της Ενορίας την οποία διηύθυνε ο Διονύσης Θανασούλης, ενώ μικρά παιδιά απήγγειλαν χριστουγεννιάτικα ποιήματα. Το βιβλίο παρουσίασε ο Πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Ανδρέας Κονάνος, αναπτύσσοντας επίκαιρη ομιλία για την ουσία και το νόημα των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Χριστοδούλου, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του βιβλίου και της εκδήλωσης.

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο εκπροσώπησε ο Αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Μπουρντένης. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν αρκετοί κληρικοί από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών αλλά και άλλες μητροπόλεις, αρχές του τόπου, εκπαιδευτικοί, διευθυντές δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων, κατηχητές, και φυσικά αρκετά παιδιά που είχαν την ευκαιρία να απασχοληθούν στο Νεανικό Κέντρο δημιουργώντας διάφορες χειροτεχνίες με τη βοήθεια της εικονογράφου του βιβλίου Πέγκυ Φούρκα και τον Σωτήρη Καραμάνο.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν καραμέλες για τα φτωχά παιδιά της Κατάγκας στην Αφρική.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις