Μια συναυλία για καλό σκοπό

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Μια συναυλία για καλό σκοπό

Συναυλία

Ελληνικής

Αντικαρκινικής

Εταιρίας

 

 

 

 

 

Το Παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, διοργανώνει και σας προσκαλεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στην ετήσια χριστουγεννιάτικη συναυλία του, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Σχολής Ουρσουλινών (Ψυχάρη 10 στο Νέο Ψυχικό) με τίτλο: «Χριστός Γεννάται δοξάσατε».

Την επιμέλεια του προγράμματος, την καλλιτεχνική διεύθυνση και τη διεύθυνση χορωδίας θα έχει ο μαέστρος Δημήτρης Μουζάκης και θα συμμετέχουν: η μικτή χορωδία ΜΟΥΣΙΚΑ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ,  οι διακεκριμένοι καλλιτέχνες Κυριακούλα Τσαγγαράτου σοπράνο, Δέσποινα Τσολάκη ηθοποιός και σοπράνο, Μάρθα Δρόσου μέτζο σοπράνο και Πάνος Λαμπρίδης τενόρος. Στο πιάνο θα συνοδεύσει ο Διουνύσης Καλογερόπουλος και στο φλάουτο ο Σέργιος Γιώτης. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η Ιωάννα Σαμοθράκη.

Η συναυλία γίνεται για καλό σκοπό και η παρουσία σας θα βοηθήσει τους σκοπούς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας. Επίσης θα είναι  μια ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές για καλές γιορτές.

 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Πρόεδρο του παραρτήματος κυρία Νατάσσα Αγγελάκη, στα τηλέφωνα: 210 6748761 & 6937 475107.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις