Κυριακή κοντή γιορτή!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Κυριακή κοντή γιορτή!

Ανοικτά μαγαζιά και παραμυθένια ατμόσφαιρα με εορταστικά,  μουσικά κλασσικά και τζαζ κομμάτια, γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, στην πλατεία Χρυσοχόου στο Νέο Ψυχικό!

Όσοι βρεθείτε, λοιπόν, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο Φάρο για ψώνια ή για καφέ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα ξεχωριστό, γιορταστικό πρωινό, καθώς η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού θα παίζει κλασσικά εορταστικά και τζαζ κομμάτια γύρω από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, χαρίζοντας σε όσους βρίσκονται στην περιοχή του Φάρου μια ακόμη ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη νότα.

Κι επειδή τα Χριστούγεννα πάνω από όλα σημαίνουν αλληλεγγύη, ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης επέλεξε να στηρίξει δύο φιλανθρωπικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας, αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει η δράση τους.

Πρόκειται  για την Εστία, το «Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση» καθώς και την Ζω.Φι.Ψυ., «Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού» που δραστηριοποιούνται πολλά χρόνια στον Δήμο μας.

Από τη νέα Δημοτική Αρχή κατασκεύαστηκαν στο κέντρο της αγοράς του Νέου Ψυχικού ειδικά χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, όπου τα παραπάνω σωματεία θα μπορούν να πωλούν τα προϊόντα τους από την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου έως και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις