Βιβλιοπαρουσίαση

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Βιβλιοπαρουσίαση

Το Παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, διοργανώνει και σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «7 παραμύθια ζωής» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Μ.Ε.Ο. (25ης Μαρτίου 19, στο Νέο Ψυχικό).

Αφετηρία του βιβλίου είναι οι ιστορίες καρκινοπαθών, οι οποίοι, κατά την ψυχοθεραπεία τους, ανακαλύπτουν τον εαυτό τους· έναν εαυτό που αγνοούσαν· έναν εαυτό όμοιο με ήρωα παραμυθιού. Είναι η Νόσος ένα Αμετάφραστο Μήνυμα; Παίζουν ρόλο στην εμφάνιση του καρκίνου οι πρώτες εμπειρίες, ο τρόπος ζωής, η ιστορία του καθενός μας;  Τι βιώνει άραγε ο καρκινοπαθής, όταν μόνος παλεύει με την νόσο;  Τι είδους σχέσεις υφαίνει με το περιβάλλον και με τους γιατρούς του;

Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο ιατρός-ψυχαναλυτής, κύριος Σάββας Σαββόπουλος, ο οποίος εκπαιδεύτηκε στην ψυχανάλυση και στην ψυχοσωματική, ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική και την Ψυχοθεραπεία, είναι Διδάσκων Αναλυτής της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας και έχει παρουσιάσει πολλά άρθρα και βιβλία του σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις