Παμψηφεί ο Μπονάτσος Πρόεδρος στο ΜΕΟ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Παμψηφεί ο Μπονάτσος Πρόεδρος στο ΜΕΟ

Οι εκλογές της 10ης Νοεμβρίου ανέδειξαν το 22ο Συμβούλιο του Μ.Ε.Ο. Νέου Ψυχικού. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Όμιλος στις 23 Σεπτεμβρίου 2019 έκλεισε 63 χρόνια ζωής γεμάτα  πρωτοποριακές δραστηριότητες και εκδηλώσεις.  Την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου έγινε το 1ο συμβούλιο όπου κατόπιν αρχαιρεσιών εξελέγησαν οι κάτωθι :

Πρόεδρος: Χαράλαμπος Μπονάτσος (παμψηφεί, ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία του ΜΕΟ)

Αντιπρόεδρος: Γιάννης Παπαγεωργίου

Γεν. Γραμματέας: Νταίζη Κωνστάν

Ταμίας: Σοφία Μαστρογιωργάκη

Μέλη: Ειρήνη Καραμπλάκα, Γιώργος Κουτεντάκης, Σοφία Ζούπα – Αγγελίδη, Χρόνης Νακόπουλος, Μανιατοπούλου Μαριλένα

Για τον κύριο Μπονάτσο αυτή είναι η δεύτερη θητεία του ως Πρόεδρος του Μ.Ε.Ο. Θυμίζουμε πως είχε διατελέσει και πάλι Πρόεδρος το διάστημα από 24/03/2011  έως 06/04/2017.

Σήμερα το νέο Δ.Σ., με σεβασμό στην ιστορία του Ομίλου, θέλει να συνεχίσει το πλούσιο πολιτιστικό και κοινωνικό έργο του , συμπληρώνοντάς το με νέες ιδέες και δράσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής μας.

Μία βασική προτεραιότητα του νέου Δ.Σ. και κυρίως του Προέδρου  του είναι όπως μαθαίνουμε, η πλήρης προσβασιμότητα και στους 3 ορόφους του κτιρίου του Μ.Ε.Ο. για όλες τις κατηγορίες συνδημοτών μας ( Ηλικιωμένοι, Α.Μ.Ε.Α. κ.λ.π.) ! Ένας από τους στόχους είναι όλο το κτίριο να είναι πλήρως λειτουργικό και όλα τα μέλη να μπορούν να δραστηριοποιούνται και να συμμετέχουν στις ποικίλες εκδηλώσεις που θα διοργανώνονται χωρίς κανένα πρόβλημα μετακίνησης. Σίγουρα αποτελεί ένα φιλόδοξο και κοστοβόρο όραμα, το οποίο όμως ο Πρόεδρός του είναι αποφασισμένος να φέρει εις πέρας !

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. και να είναι όλοι σίγουροι πως θα είμαστε στο πλευρό τους !

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις