Ορκίστηκε νέα δημοτική σύμβουλος  

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ορκίστηκε νέα δημοτική σύμβουλος  

Μια νέα παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο, παίρνει τη θέση του Γιάννη Καραθανάση που παραιτήθηκε, λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων δουλειάς στο εξωτερικό.

Πρόκειται για τη νεαρή συνεργάτιδα του Δημάρχου, Μίνα Μελισσουργού, που ήταν η πρώτη επιλαχούσα του συνδυασμού στις εκλογές του περασμένου Μαΐου.

Η κυρία  Μελισσουργού κάθισε για πρώτη φορά στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλοθέης – Ψυχικού την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, ενώ ορκίστηκε την ίδια ημέρα ενώπιον του Δημάρχου Δημήτρη Γαλάνη.

Να θυμίσουμε ότι ο κύριος Καραθανάσης ήταν ο νεαρότερος σύμβουλος -μόλις 25 ετών- απόφοιτος του Μετσοβείου Πολυτεχνείου στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών. Όπως είπε και ο Δήμαρχος «δυστυχώς οι νέοι μας φεύγουν».

Εν προκειμένω, η θέση του αναπληρώνεται από την επίσης νεαρή και συνομήλικη του Μίνα Μελισσουργού.  Η νέα  Δημοτική Σύμβουλος έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Λονδίνο, ενώ έχει εργαστεί στο εκπαιδευτήριο «ΚΩΣΤΕΑ-ΓΕΙΤΟΝΑ»  και στο θεματικό πάρκο “The ranch”, στο Σοφικό Κορινθίας.

Προεκλογικά ξεχώρισε για την εργατικότητα και την οργανωτικότητά της, τις διοικητικές της ικανότητες και την ψυχραιμία να αντιμετωπίζει, και δη επιτυχώς, δύσκολες καταστάσεις.

Στάθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Γαλάνη από την αρχή της προεκλογικής περιόδου, ενώ ευθύς αμέσως -από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής, πήρε θέση στο γραφείο του.

Η μέχρι τώρα διαδρομή της στην καθημερινότητα, αλλά και στα δρώμενα του Δήμου είναι εντυπωσιακή, καθώς φέρνει φρέσκιες ιδέες και ξέρει τον τρόπο να τις υλοποιεί. Είναι η Μίνα που ξεχώρισε την ημέρα του Μαραθωνίου κρατώντας γονείς και παιδιά μέσα στη βροχή, με αμείωτο κέφι και ατμόσφαιρα χαράς κι αισιοδοξίας, περιμένοντας τους πρώτους δρομείς. Βοηθά ενεργά όπου της ζητηθεί, ενώ διαθέτει αφάνταστη υπομονή και χρόνο για τις απαιτήσεις της δουλειάς.

Στη νέα της θέση, της Δημοτικής Συμβούλου, της ευχόμαστε κάθε επιτυχία και η θητεία της δίπλα στους εμπειρότατους αυτοδιοικητικούς, συμπολίτευσης κι αντιπολίτευσης, να της προσφέρει τη γνώση και την εμπειρία για μια πολύχρονη,  δημιουργική πορεία.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις