Έρχονται Χριστούγεννα!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Έρχονται Χριστούγεννα!

Όλες οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού

 Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση έχει αρχίσει να ξεπροβάλλει σιγά -σιγά στους δρόμους του Προαστίου μας. Όσο πλησιάζει ο Δεκέμβριος και το κρύο δυναμώνει, μπορούμε πλέον να πούμε και επίσημα πως ξεκινάει η Χριστουγεννιάτικη περίοδος!

Οι εκδηλώσεις που έχει ανακοινώσει ο Δήμος μας είναι πολλές και ξεκινούν στις 6 Δεκέμβρη με την πιο ζεστή και εντυπωσιακή υποδοχή των Χριστουγέννων, όπου ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, υπό τη συνοδεία μουσικών παιδικών φωνών, καθώς και των εφήβων μας αλλά και επαγγελματιών μουσικών (Κων/νου Ευαγγελίδη και Vanilla Swing),  θα φωτίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Χρυσοχόου (μπροστά από τους Διόσκουρους, 19:00μμ ) στο Νέο Ψυχικό.

Δέκα μέρες ημέρες μετά, στις 18 Δεκεμβρίου στις 19:00 , το Δημοτικό Ωδείο Φιλοθέης- Ψυχικού θα παρουσιάσει την επίσημη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, στο θέατρο των Ουρσουλινών. Σπουδάστριες και σπουδαστές κάθε ηλικίας θα μας καθηλώσουν –όπως κάθε χρόνο- με τις ερμηνείες τους και τη μεταφορά αγαπημένων σε όλους μας χριστουγεννιάτικων ερμηνειών. Δεν πρέπει να την χάσει κανείς!

Πολύ κοντά στις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων (23/12), ο Δήμος μας θα διοργανώσει Γεύμα για όλους τους εργαζομένους του, καθώς και Γεύμα Αγάπης ανήμερα τα Χριστούγεννα για τους άπορους συνανθρώπους μας,  που δυστυχώς δεν είναι λίγοι.

Στις 24 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά τα καθιερωμένα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα των παιδιών μας, στις 12 το μεσημέρι, ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων Φοίβος Δεληβοριάς θα παρουσιάσει την παιδική μουσική παράσταση «Πες μου τ’ όνομά σου», με τη συμμετοχή της Νεφέλης Φασουλή και του Γιώργου Κατσάνου στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού.

Επειδή αυτά τα Χριστούγεννα είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα μικρά μας παιδιά, ο Δήμαρχος και τα παιδιά του Δήμου μας, σχεδίασαν μια δράση που απευθύνεται αποκλειστικά σε εκείνα! Μουσικά σχήματα των σχολείων και των εφήβων μας θα χωριστούν σε ομάδες και θα «ξαφνιάσουν» με τα χριστουγεννιάτικά τους τραγούδια,  τους δημότες που θα παίζουν με τα παιδιά τους στις παιδικές χαρές και πάρκα του Δήμου μας.

Ο Χριστουγεννιάτικος αέρας φύσηξε για τα καλά στο Προάστιό μας!

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις