Επιστημονική εσπερίδα

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Επιστημονική εσπερίδα

Ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού Αρχιμανδρίτης Μιχαήλ Σταθάκης και ο Πρόεδρος του Τμήματος AHEPA HJ – 40 Ψυχικού κύριος Παναγιώτης Ριζόπουλος, σας προσκαλούν σε επιστημονική Εσπερίδα με τίτλο: «Εικονογραφία και Αγιογραφία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού».

Η Εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιερού Ναού (οδός Χρυσοστόμου Σμύρνης 22) την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00.

Ομιλητές θα είναι: ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητής κύριος Εμμανουήλ Βαρβούνης, ο Διδάκτορας Θεολογίας και Ιστορίας κύριος Ηλίας Νικολάου, ο αγιογράφος του Ιερού Ναού κύριος Γεώργιος Κτιστάκης και ο αρχαιολόγος Αρχιμανδρίτης π. Μιχαήλ Σταθάκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, επίκαιρους εκκλησιαστικούς ύμνους θα αποδώσουν τα μέλη της χορωδίας του συλλόγου «εν Αθήναις Σύλλογος Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως», υπό τη χοραρχία του Άρχοντος Μουσικοδιδασκάλου της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, κυρίου Δημοσθένους  Παϊκόπουλου.

Η Εσπερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Κέντρου Πολιτισμού Αθηνών για την Unesco.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις