Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού 26/11/2019

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού 26/11/2019

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Ψυχικού,

Σας ανακοινώνουμε σήμερα με την παρούσα δήλωση, την ανεξαρτητοποίησή μας από τον Συνδυασμό “Ενωμένη Δημαρχία Πολιτών”, διότι με ευθύνη του επικεφαλής του, ο Συνδυασμός δεν λειτούργησε και δεν λειτουργεί συλλογικά και δημοκρατικά.

Η Δημοτική Κίνηση “Ενεργοί Πολίτες, Νέου Ψυχικού – Φιλοθέης – Ψυχικού” της οποίας είμαστε μέλη, αποφάσισε να συμπράξει στον συνδυασμό “Ενωμένη Δημαρχία Πολιτών” με βάση την συμφωνία σε ένα πρόγραμμα για τα δημοτικά μας πράγματα και στην δέσμευση για συλλογική δημοκρατική λειτουργία του συνδυασμού.

Διαπιστώνοντας την συνεχιζόμενη επί μήνες μη τήρηση αυτής της συμφωνίας, σας δηλώνουμε ότι από σήμερα θα συμμετέχουμε, ο μεν Δημήτρης Μαρούδας ως ανεξάρτητος στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο δε Διονύσης Τσάγκλας ως ανεξάρτητος Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Ψυχικού. Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με σεβασμό στο δημοτικό πρόγραμμα με το οποίο εκλεχτήκαμε, στις δημοκρατικές διαδικασίες και με εποικοδομητικό πνεύμα και διάθεση συνεργασίας τόσο με την δημοτική αρχή, όσο και με τους εκλεγμένους εκπροσώπους των άλλων συνδυασμών.

Μετά τιμής

Δημήτρης Μαρούδας  – Δημοτικός Σύμβουλος

Διονύσιος Τσάγκλας – Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Ψυχικού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις