Το χορό των Χριστουγεννιάτικων bazaar ανοίγει η Παναθηναϊκή

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Το χορό των Χριστουγεννιάτικων bazaar ανοίγει η Παναθηναϊκή

Το παράρτημα Νέου Ψυχικού της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ διοργανώνει για 15η χρονιά Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά (bazaar). Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί  στο Σπυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Νέου Ψυχικού του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού (Ολυμπιονικών και Αγίας Σοφίας 1), το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019, από τις 10 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

Απολαμβάνοντας τον καφέ σας στον όμορφα και εορταστικά διακοσμημένο χώρο, θα μπορείτε να επιλέξετε από τα χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο αντικείμενα που θα διατίθενται εκεί. Θα υπάρχουν επιπλέον, πολλά και αξιόλογα χρηστικά και διακοσμητικά είδη δώρων, όπως ρούχα, βιβλία, κ.α., όλα προσαρμοσμένα στις οικονομικές συνθήκες  των καιρών μας.

Τα έσοδα από το χριστουγεννιάτικο παζάρι θα διατεθούν, όπως κάθε χρόνο, στο Κέντρο Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «ΕΣΤΙΑ» που βρίσκεται στο Νέο Ψυχικό (Νικολακοπούλου 12 & Γ.Πωπ).

Οι κυρίες Παπαϊωάννου (τηλ.2106715064) και Χριστιανοπούλου (τηλ.2106719075) ήταν οι αρμόδιες για την οργάνωση και την επικοινωνία της εκδήλωσης .

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις