Ιδιωτική σύνταξη.. Αξίζει;;

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ιδιωτική σύνταξη.. Αξίζει;;

Η ιδιωτική σύνταξη πλέον έχει πάψει να αποτελεί ταμπού και εμφανίζεται όλο και πιο συχνά στην καθημερινότητά μας. Οφείλουμε να φροντίσουμε για το μέλλον μας γιατί αν δεν το κάνουμε  εμείς, τότε μας επιφυλάσσει… δυσάρεστες εκπλήξεις.

Γιατί όμως μερικοί άνθρωποι «πέφτουν στην παγίδα» και βρίσκονται οικονομικά αβοήθητοι σε μεγάλες ηλικίες; Γιατί – ειδικά στην Ελλάδα – παρατηρούνται φαινόμενα εξαθλίωσης της τρίτης ηλικίας; Θα μπορούσαμε με ευκολία να πούμε “γιατί εμπιστεύτηκαν το δημόσιο”. Γιατί ενώ ήταν τυπικοί στις υποχρεώσεις τους, ο «συνεργάτης» τους έκανε λάθη στη διαχείριση και τους υπολογισμούς του και τώρα πρέπει να πληρώσουν εκείνοι τα σπασμένα.  Είναι και αυτό μια άποψη.

θα λέγαμε ότι οι άνθρωποι βρίσκονται οικονομικά αδύναμοι στις μεγάλες ηλικίες γιατί δεν γνώριζαν την αξία της αποταμίευσης. Τη συνήθεια να αφήνουν ένα Χ ποσό στην άκρη και να το ξεχνάνε. Είναι η νοοτροπία που μετράει όχι το ποσό που αφήνουν στην άκρη. Σίγουρα αν κάποιοι δεν έχουν τα απαραίτητα η προτεραιότητά τους θα είναι η επιβίωση. Αλλά για να επιβιώσει κάποιος χρειάζεται μαζί με το τώρα να τον απασχολεί και το αύριο.

Γιατί λοιπόν κάποιος να επενδύσει σε ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής;

Πρώτα απ’ όλα τα συνταξιοδοτικά προγράμματα σε αντίθεση με τους προθεσμιακούς λογαριασμούς των τραπεζών έχουν μεγαλύτερο επιτόκιο επένδυσης..

Η Ασφαλιστική εταιρεία σου εγγυάται ότι στο τέλος του συμβολαίου θα σου δώσει εφάπαξ ή με την μορφή μηνιαίας σύνταξης τα χρήματα που προσυμφωνήσατε. Ναι, στο εγγυάται και θα το πράξει..

Τέλος το ποσό που θα λάβει ο ασφαλισμένος στη λήξη του συμβολαίου δεν φορολογείται βάσει νόμου..

Η ιδιωτική σύνταξη λειτουργεί σαν ένας κουμπαράς. Όσο πιο νωρίς αρχίσεις να βάζεις χρήματα τόσα πιο πολλά θα μαζέψεις και μάλιστα τοκισμένα. Μπορείτε λοιπόν με 60€ το μήνα να διασφαλίσετε την σύνταξη που εσείς επιθυμείτε χωρίς άγχος και αμφιβολία για το αν θα την πάρετε..

Με εκτίμηση, Κολοβός Κωνσταντίνος

Ασφαλιστικός Σύμβουλος – Εθνική Ασφαλιστική

Τηλ: 693 73 58 584

Email: kon.kolovos@gmail.com

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις