Σεμινάριο Α’ Βοηθειών

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σεμινάριο Α’ Βοηθειών

Η Γνώση σώζει Ζωές!

Θέλεις να εκπαιδευτείς στις Πρώτες Βοήθειες;

Να μάθεις να αντιμετωπίζεις επείγουσες καταστάσεις;

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου μας, το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων συνδιοργανώνουν, την Κυριακή 03 Νοεμβρίου, σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ). Το σεμινάριο διαρκεί τέσσερις ώρες από τις 10 το πρωί έως τι 2 το μεσημέρι και η διεξαγωγή του θα πραγματοποιηθεί στην Α΄Πλατεία Ψυχικού, στο Blue Bell.

Αντιμετώπιση έκτακτων καθημερινών περιστατικών σε παιδιά και ενήλικες (όπως πνιγμό, λιποθυμία, δηλητηρίαση, έγκαυμα, διάσειση, αιμορραγία, μέθη κ.λ.π) και καρδιοαναπνευστική ανάνηψη.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο:

Φοιτητές, πολίτες, πυροσβέστες, αστυνομικούς, security, εκπαιδευτικούς, φαρμακοποιούς, νοσηλευτικό & οατρικό προσωπικό, ανθρώπους φροντίδας παιδιών και ηλικιωμένων και γενικότερα όσους ασχολούνται με επαγγέλματα υγείας ή με τον αθλητισμό και όλες τις πληθυσμιακές ομάδες που θέλουν να αποκτήσουν  βασικές γνώσεις και βασικές πρακτικές δεξιότητες για να προσφέρουν φροντίδα σε ένα έκτακτο περιστατικό μέχρι να φτάσει η εξειδικευμένη βοήθεια.

Με το πέρας του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις