Ο ρόλος του Ασφαλιστικού Συμβούλου

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ο ρόλος του Ασφαλιστικού Συμβούλου

Τα τελευταία χρόνια ο ρόλος του ασφαλιστικού συμβούλου δεν περιορίζεται απλά στην προώθηση προϊόντων. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του είναι η λεπτομερή ανάλυση των αναγκών, η επεξήγηση και ανάλυση όρων, η παροχή συμβουλής, η διατύπωση υπεύθυνης πρότασης και η στάση του πάντα στο πλευρό του πελάτη.

Σε ένα περιβάλλον που συνεχώς μεταβάλλεται ιδιωτική ασφάλιση συμμετέχει όλο και πιο ενεργά στην κάλυψη των αναγκών της ελληνικής κοινωνίας. Σε αυτό το πλαίσιο αναβάθμισης της Ιδιωτικής Ασφάλισης, ο επαγγελματίας Ασφαλιστικός Σύμβουλος αποκτά ουσιαστικά και θεσμικά τον ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ. Είναι αυτός που με το ήθος του, την άρτια κατάρτισή του και τον υψηλό επαγγελματισμό του παρέχει χρήσιμες συμβουλές και υπηρεσίες στον καταναλωτή. Είναι ο μαχητής της πρώτης γραμμής.

Ο ασφαλιστικός σύμβουλος μέσω συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης έχει καταρτιστεί έτσι ώστε να δίνει στον καταναλωτή προϊόντα και υπηρεσίες που  καλύπτουν τις ασφαλιστικές του  ανάγκες,  στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του, και πάντα με ταυτόχρονη παροχή της μέγιστης δυνατής προστασίας.

Η ευθύνη των ασφαλιστών δεν παύει όπως πιστεύουν πολλοί με την πώληση ενός προϊόντος αλλά εκτείνεται σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του. Ο επαγγελματίας σύμβουλος οφείλει να είναι πάντα παρών και δίπλα στον πελάτη του. Ο ρόλος του εκτός από επαγγελματικός είναι σίγουρα πλέον και κοινωνικός και οφείλει να έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης, να είναι ικανός να παρέχει οποιαδήποτε στήριξη χρειαστεί ο πελάτης και η οικογένεια του. Οφείλει να είναι όχι μόνο επαγγελματίας αλλά και Άνθρωπος…

 Με εκτίμηση, Κολοβός Κωνσταντίνος

Ασφαλιστικός Σύμβουλος – Εθνική Ασφαλιστική

Τηλ: 693 73 58 584

Email: kon.kolovos@gmail.com

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις