Ο «Πορφυρός Θάνατος» της Άννας Πάτσου

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ο «Πορφυρός Θάνατος» της Άννας Πάτσου

 

 

 

Η Άννα Πάτσου παρουσιάζει τη νέα ποιητική της συλλογή με τον τίτλο «Πορφυρός Θάνατος» τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 06:15, στο χώρο του Hide and Seek, Λ.Κηφισίας 254. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «24 γράμματα».

 

 

 

 

Η ποιήτρια και συγγραφέας, Άννα Πάτσου,  γράφει ποιήματα και παραμύθια για μικρά και μεγάλα παιδιά που κρύβουν ένα νεραϊδόκοσμο στην ψυχή τους. Το 2015 εξέδωσε την ποιητική συλλογή «Ποιεί ο Έρωτας» και το 2016 εξέδωσε την συλλογή παιδικών και έμμετρων ιστοριών «Οι κηπουροί της ευτυχίας».

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο βιβλιοκριτικός –ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς, ο οποίος έχει αναφέρει σχετικά: «H  ποιητική αδεία  της Άννας Πάτσου  μέσα από απειράριθμες δέσμες σημασιών, παρατήρησης  και νοηματικών οσμώσεων  μεταλλάσσει το πέρασμα στην άλλη διάσταση  σε μια ξεχωριστή  καθημερινότητα στην οποία κυριαρχούν και  ενυπάρχουν αφ ενός  οι αλήθειες της ζωής και αφετέρου  τα  συναισθήματα  της  αγάπης, του έρωτα, της συνύπαρξης, της σχέσης, της τρυφερότητας, της συμπάθειας, της επιθυμίας, του θαυμασμού, της συγκινησιακής κορύφωσης που νιώθει και εκπέμπει για το πρόσωπο του δικού της ανθρώπου, που την εμπνέει εύλογα και ευφρόσυνα  σε κάθε βήμα διευθέτησης και διαπραγμάτευσης».

Στην παρουσίαση του βιβλίου εκτός από τον Λεόντιο Πετμεζά, θα μιλήσουν: ο ποιητής Τεγόπουλος Χρήστος, η λογοτέχνης Σταυρούλα Δεκούλου και ο μουσικός Αλέξανδρος Δάικος.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις