Της άρεσαν τα ακριβά τηλέφωνα

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Της άρεσαν τα ακριβά τηλέφωνα

Γράφει ο Νίκος Μενεμενόγλου

Στην Νέα Αγορά Ψυχικού συνελήφθη από ομάδα της ΔΙ.ΑΣ μία 40χρονη υπήκοος Ρουμανίας, η οποία επιδιδόταν για αρκετό καιρό στο αγαπημένο της σπορ που ήταν η κλοπή ακριβών τηλεφώνων. Η νεαρή Ρουμάνα έδειχνε σε θαμώνες καταστημάτων μαζικής εστίασης, χαρτιά απορίας και μαζί με ένα ακόμη άτομο συνεργό της, αποσπούσαν την προσοχή των θυμάτων τους και τους έκλεβαν τα κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με την ανάκριση,  λίγο νωρίτερα είχε εισέλθει σε γνωστή αλυσίδα φούρνων στο Γαλάτσι και με το πρόσχημα της επαιτείας, προσέγγισε παρέα θαμώνων και αφαίρεσε από το τραπέζι τους ένα κινητό τηλέφωνο. Οι θαμώνες κατάλαβαν αμέσως την κλοπή και ειδοποίησαν έγκαιρα την αστυνομία η οποία έστειλε την ομάδα ΔΙ.ΑΣ να ερευνήσει την γύρω περιοχή. Τελικά εντόπισαν το αυτοκίνητο διαφυγής στα σύνορα Γαλατσίου με το Ψυχικό και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Αγορά. Σύμφωνα με το δελτίο της Αστυνομίας, από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί επτά (7) περιπτώσεις κλοπών στις περιοχές της Κηφισιάς, του Χαλανδρίου αλλά και του Φάρου Ψυχικού.

Η συλληφθείσα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή. Ο συνεργός της αναζητείται.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις