Σεκιούριτι στο πάρκινγκ του «Σκλαβενίτη»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σεκιούριτι στο πάρκινγκ του «Σκλαβενίτη»

Το πάρκινγκ φανερά πιο άδειο μετά την πρόσληψη σεκιούριτι.

Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στην οδό 25ης Μαρτίου στο Νέο Ψυχικό, θα επανάφεραν την τάξη στην… αναρχία που επικρατούσε στον χώρο του υπαίθριου πάρκινγκ. Και οι λόγοι ήταν πιο πολλοί από ένας. Έτσι, από την περασμένη εβδομάδα, υπάρχει εταιρία σεκιούριτι που προειδοποιεί τους οδηγούς για την ιδιοχρησία του χώρου και την σχέση του με το κατάστημα τροφίμων. Η παρουσία του σεκιούριτι είναι για οκτώ εργάσιμες πρωινές ώρες  αιχμής σε πενθήμερη βάση.

Ας τα πάρουμε ένα ένα με την σειρά. Το πάρκινγκ είναι ιδιωτικό και μάλιστα με συμβόλαιο δεκαετιών. Ο κάθε ιδιώτης που θα ενοικίαζε έναν χώρο στάθμευσης (όπως ο «Σκλαβενίτης» στην περίπτωση αυτή), θα αντιδρούσε στην χρήση του από οδηγούς που δεν έχουν καμία σχέση με την επιχείρηση, αλλά με τις πολλές εταιρίες στα πέριξ αυτού. Η κατάσταση είχε φτάσει τόσο στο απροχώρητο όπου σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, σχεδόν οι μισές από τις  σχεδόν διακόσιες θέσεις, καταλαμβάνονταν καθημερινά από εργαζόμενους άλλων εταιριών.

Σε συνέχεια αυτής της κατάστασης θα πρέπει να τονίσουμε ότι πολλές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή, διαθέτουν πάρκινγκ (Vodafon κλπ), αλλά δικαίωμα στάθμευσης έχουν μόνο τα υψηλά στελέχη και όχι οι υπάλληλοι ή οι πελάτες.

Αποτέλεσμα αυτού, είναι, όχι μόνο το υπαίθριο πάρκινγκ αλλά και η περιοχή του Νέου Ψυχικού κυριολεκτικά να «βουλιάζει» από αυτοκίνητα, ηχορύπανση και βέβαια αντιδικίες.

Ακόμα ένας παράγοντας είναι τα φορτηγά εμπορευμάτων που δεν είχαν θέσεις να παρκάρουν μέχρι να ξεφορτώσουν τα εμπορεύματα τους. Το ίδιο και οι οδηγοί ΙΧ που ψώνιζαν μετά τις 12 το μεσημέρι. Άρα χωρίς άλλη λύση, αφήναν τα φορτηγά πάνω στον δρόμο και τα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα το συχνότατο μποτιλιάρισμα.

Τέλος, η μιαρή πραγματικότητα. Οι κάτοικοι είχαν διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα στους υπεύθυνους του καταστήματος για τα σκουπίδια που αφήνουν πίσω τους όλοι όσοι επισκέπτονται το σούπερ μάρκετ. Στο προηγούμενο τεύχος της εφημερίδας «Τοπικά Νέα», είχαμε γράψει για τα μπάζα και τα κάθε είδους σκουπίδια. Η διοίκηση δεν θα μπορούσε να αγνοήσει τις φωνές των κατοίκων αλλά και τα σκουπίδια που δεν μπορούν να κρυφτούν από την κοινή θέα.

Τώρα τα πράγματα δείχνουν ελαφρώς καλύτερα. Να θυμίσουμε ότι το πάρκινγκ του Σκλαβενίτη είχε μπάρες που τις νυχτερινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα, κλείδωναν. Από το 2012, και ύστερα από σύντομη διαβούλευση με την τότε Δημοτική Αρχή, έμενε ανοιχτό για να εξυπηρετεί τους κατοίκους. Ευχόμαστε απλά να μην εντατικοποιηθούν τα τωρινά μέτρα.

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις