Παρουσίαση ποιητικής συλλογής

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής

Το βιβλιοπωλείο  ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ, η Ελένη Νικολέλη (Δημ. Βασιλείου 1 & Λ. Κηφισίας, Νέο Ψυχικό, τηλ:2106777854) και οι Εκδόσεις «24 γράμματα», διοργανώνουν και σας προσκαλούν σε μια συνάντηση γνωριμίας με την ποιήτρια Αλεξία Καλογεροπούλου με αφορμή την πρώτη ποιητική της συλλογή “Λέξεις στην άμμο”.

Η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής θα γίνει  το  Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, από τις 12:00 ως τις 14:00 στο χώρο του βιβλιοπωλείου.

Τα σαράντα οκτώ ποιήματα που περιλαμβάνονται στη συλλογή, είναι γραμμένα σε ελεύθερο στίχο, μιλούν για τη ζωή, την αναμονή, τον χρόνο, τη φύση, τον άνθρωπο, την αγάπη και  αντανακλούν τον προβληματισμό, τις αγωνίες και τα συναισθήματα του σύγχρονου ανθρώπου.

 

H Αλεξία Καλογεροπούλου σπούδασε Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και στην τηλεόραση. Έχει εκδώσει το βιβλίο «Είσαι το Κάρμα μου»  και λογοτεχνικά κείμενα και ποιήματά της έχουν συμπεριληφθεί σε ανθολογίες και έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά.

Η ποιήτρια θα μιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει το βιβλίο με τα ποιήματά της.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις