Πάμε θέατρο

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Πάμε θέατρο

Ο Σύλλογος Κρητών Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού «Ο ΜΙΝΩΣ» (Θεμιστοκλέους 59, Νέο Ψυχικό τηλ. 210 6748761) διοργανώνει την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «ΚΙ ΑΠΟ ΣΜΥΡΝΗ…ΣΑΛΟΝΙΚΗ» της Μιμής Ντενίση, στην αίθουσα  «Θέατρον», στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος.

 

Η Μιμή Ντενίση γράφει και σκηνοθετεί τη συνέχεια της ζωής των ηρώων μας που επέζησαν της Μικρασιατικής καταστροφής και προσπάθησαν να αρχίσουν από την αρχή στη νέα τους πατρίδα, τη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα σύνθετο έργο που φέρνει στην επιφάνεια άγνωστα στοιχεία για την εποχή του Μεσοπολέμου, η οποία υπήρξε μια από τις πιο ταραγμένες εποχές της Ελλάδας.

 

Το έργο γράφτηκε μετά από ενδελεχή έρευνα σε κείμενα ελληνικά και ξένα, Θεσσαλονικιών και Εβραίων συγγραφέων και είναι μια παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Αποτελεί το πρώτο ελληνικό θεατρικό sequel και συνέχεια του έργου «Σμύρνη μου αγαπημένη», που συγκλόνισε χιλιάδες θεατές και έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.

Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, στο πλαίσιο των στόχων του για την προβολή και διατήρηση της ελληνικής ιστορίας και της ιστορικής μνήμης, υλοποιεί ξανά μία μεγάλη παραγωγή με ζωντανή μουσική, πλούσια σκηνικά, κοστούμια εποχής και ρεαλιστικές βιντεοπροβολές.

Το κόστος διαμορφώνεται στα 20€ και περιλαμβάνονται το εισιτήριο και τα μεταφορικά.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την παράσταση, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην κυρία Νατάσσα Αγγελάκη στα τηλέφωνα: 6937475107, 2106748761.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 17:15 από το ΜΕΟ επί της οδού 25ης Μαρτίου στο Νέο Ψυχικό, καθώς η παράσταση ξεκινάει στις 18:30.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις