Η Κοινότητα Ψυχικού άνοιξε τις πύλες της στους δημότες

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Η Κοινότητα Ψυχικού άνοιξε τις πύλες της στους δημότες

Η Πρόεδρος της Κοινότητας Ψυχικού, Φαίνη Χατζηαθανασιάδου και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου,  πραγματοποίησαν αγιασμό, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 στο κτίριο του Παλιού Δημαρχείου Ψυχικού, όπου στεγάζεται η Κοινότητα Ψυχικού.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Προέδρου, η οποία παρουσίασε τους κοινοτικούς συμβούλους Μάρλυ Μαλάμη, Μαρία Γρυλλάκη, Θεώνη Θεοδωρίδου, Λώρα Βεριοπούλου και δήλωσε:

«Με την ευκαιρία της έναρξης της θητείας μας και πέραν της θρησκευτικής σημασίας του αγιασμού, ο σκοπός της σημερινής εκδήλωσης είναι διττός!  Καταρχήν θέλουμε να  γνωρίσετε από κοντά τα νέα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, αλλά βασικά να ανοίξουμε ένα κανάλι επικοινωνίας μαζί σας, με στόχο την επίλυση όποιων προβλημάτων σχετίζονται με τον Δήμο και την κοινότητα. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης και η κοινότητα Ψυχικού, θα είναι δίπλα στους δημότες, τα γραφεία μας πάντα ανοικτά,  το τηλέφωνό μου στη διάθεσή σας. Παράλληλα καθιερώνουμε ένα σημείο στο γραφείο της κοινότητας, όπου μπορείτε να αφήνετε γραπτώς θέματα που σας απασχολούν και σχετίζονται με το Δήμο και εφόσον επιδέχονται επίλυσης θα γίνεται τάχιστα».

Αναφέρθηκε στην ιστορία του κτηρίου που συνδέεται με τη ζωή του Κοσμά Πολίτη και στη συμβολή του κυρίου Δημήτρη Μαναού για την παραχώρηση του κτηρίου στο Δήμο Ψυχικού.

Τη βραδιά χαιρέτισε ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, ο οποίος συνεχάρη το Κοινοτικό Συμβούλιο για την πρωτοβουλία και διαβεβαίωσε τους δημότες ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις