Ιδιωτική Ασφάλιση.. Αναγκαίο κακό ή καλό για την ζωή μας;

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ιδιωτική Ασφάλιση.. Αναγκαίο κακό ή καλό για την ζωή μας;

Είναι γεγονός πως ο ρόλος της Ιδιωτικής Ασφάλισης οφείλει να είναι συμπληρωματικός προς την κοινωνική. Συμβαίνει όμως αυτό; Λαμβάνοντας υπόψη την αντικειμενική αδυναμία του κράτους να ανταποκριθεί με επάρκεια στα θέματα Υγείας και Σύνταξης, η απάντηση τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο εύκολη.

Παρατηρούμε τον κόσμο να στρέφεται πιο συστηματικά πλέον στην σύναψη ιδιωτικού συμβολαίου για την κάλυψη των αναγκών του. Οι αξιοπρεπείς συνθήκες και η άμεση πρόσβαση σε περίπτωση νοσηλείας έρχεται σε αντίθεση με την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία. Οι εισφορές στα ταμεία με τις δυσανάλογες συντάξεις δεν συγκρίνονται με την διαδικασία επιλογής της δικής σου εγγυημένης Ιδιωτικής Σύνταξης.

Συζητώντας σε καθημερινή βάση τα τελευταία 8 χρόνια που δραστηριοποιούμαι ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος με αρκετούς συνανθρώπους μου, διαφόρων επαγγελμάτων, οικονομικών τάξεων κτλ. καταλήγω σε ένα συμπέρασμα, ότι όλοι έχουμε ανάγκη, τον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης.

Η ιδιωτική ασφάλιση λοιπόν έχει αποδείξει στα τόσα χρόνια πορείας της, πως υπάρχει ώστε να μπορούμε να σχεδιάσουμε με αισιοδοξία το μέλλον μας, να μην φοβόμαστε κανέναν κίνδυνο, να φροντίσουμε με σιγουριά και ασφάλεια για την υγεία μας, την οικογένεια μας, την περιουσία μας και να ζήσουμε αξιοπρεπώς όταν περάσουν τα χρόνια.

 

Με εκτίμηση,

Κολοβός Κωνσταντίνος

Ασφαλιστικός Σύμβουλος – Εθνική Ασφαλιστική

Τηλ: 693 73 58 584 – email: kon.kolovos@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις