Εκλογές ΜΕΟ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Εκλογές ΜΕΟ

H Γενική Συνέλευση του Ομίλου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, με πρόσκληση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής. Κεντρικό θέμα ήταν ο καθορισμός ημερομηνίας εκλογών με επιμέρους θέματα ό,τι αφορά την ομαλή και νόμιμη διεξαγωγή τους. Ο κόσμος μετρημένος. Οι ίδιοι πολίτες που ενδιαφέρονται για τα κοινά και συμμετέχουν σε εκδηλώσεις, στους φορείς και στις εκλογές του Δήμου μας…

Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης ήταν οι εξής:

  • Οι εκλογές να διεξαχθούν στις 10 Νοεμβρίου 2019, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
  • Οι υποψηφιότητες και η πληρωμή της συνδρομής θα υποβάλλονται κάθε Τετάρτη 6 μ.μ.–8 μ.μ. και Σάββατο – Κυριακή 11 π.μ.–13 μ.μ. στα γραφεία του Ομίλου (25ης Μαρτίου 19). Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων είναι η 30η Οκτωβρίου και ώρα 12η νυκτερινή.
  • Τα μέλη της Εφορευτικής και της Ελεγκτικής Επιτροπής θα επιλεγούν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 10:30 ενώ στην περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Κυριακή των εκλογών την ίδια ημέρα των εκλογών και λίγο πριν την έναρξή τους (10:30 π.μ.).
  • Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη (όποτε και να έχουν γραφεί) αρκεί να πληρώσουν την συνδρομή της τρέχουσας χρονιάς (2019), ποσό το οποίο ανέρχεται μόλις στα 10€.

Σήμερα στις καταστάσεις του ΜΕΟ τα εγγεγραμμένα μέλη φτάνουν τα 900 ενώ τον Μάρτιο του 2018 όπου «έκλεισε» ο  Όμιλος τα ενεργά μέλη του Συλλόγου, αυτά που ακολουθούσαν τις δραστηριότητες, αριθμούσαν πάνω από πεντακόσια.

Οι εκλογές της 10ης Νοεμβρίου θα αναδείξουν το 22ο Συμβούλιο του ΜΕΟ. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Όμιλος στις 23 Σεπτεμβρίου έκλεισε 63 χρόνια ζωής γεμάτα  πρωτοποριακές δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Όλοι λοιπόν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στην αίθουσα συνελεύσεων Μ.Ε.Ο.

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις