«Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ…ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ» για 8η χρονιά! από την ΕΣΤΙΑ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ…ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ» για 8η χρονιά! από την ΕΣΤΙΑ

Ένας ξεχωριστός αγώνας δρόμου των ατόμων με νοητική υστέρηση διοργανώνεται για 8η χρονιά από την «Εστία», το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας για Άτομα με Νοητική Υστέρηση.

Ο «Δικός μου Μαραθώνιος» όπως ονομάζεται αυτός ο αγώνας δρόμου έχει σαν στόχο την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού για τα άτομα με νοητική υστέρηση, αλλά κυρίως τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του προγράμματος ανέγερσης ενός δικτύου Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ), έτσι ώστε να προσφέρει μια ασφαλή και αξιοπρεπή στέγαση στα παιδιά της αλλά και μια ανακούφιση στους γονείς αυτών. Ήδη λειτουργούν τρεις τέτοιες Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 10:30πμ. Είναι συμβολικού χαρακτήρα και περιλαμβάνει τρέξιμο περίπου 300 μέτρα κατά μήκος της Διονυσίου Αρεοπαγίτου με τερματισμό στο ύψος του Μεροπείου Ιδρύματος όπου εκεί θα τελεστεί και η βράβευση και το επίσημο μέρος της εκδήλωσης. Συμμετέχουν νέοι και νέες με νοητική υστέρηση, μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, γονείς, σπουδαστές ΙΕΚ, αθλητές, φίλοι, μέλη αθλητικών συλλόγων και άλλες εθελοντικές ομάδες.


Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε στα τηλ.2106713149, 2106726945 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://odikosmoumarathonios.gr/.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις