Έκθεση Ζωγραφικής της Αναστασίας (Νατάσας) Γρυλλάκη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Έκθεση Ζωγραφικής της Αναστασίας (Νατάσας) Γρυλλάκη

 

 

 

Η Πινακοθήκη Λέφα εγκαινιάζει την νέα σαιζόν φιλοξενώντας την έκθεση ζωγραφικής της ψυχικιώτισσας Νατάσας Γρυλλάκη.

Η έκθεση έχει τίτλο  «INNERSCAPES» και πραγματεύεται τον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου και την προσπάθειά του να αφαιρεθεί από την συνειδητή πραγματικότητα προκειμένου να αποφύγει την σκοτεινή πλευρά της.

Η κυρία Γρυλάκη θα εκθέσει δεκαπέντε έργα της και μας προσκαλεί στα εγκαίνια που θα γίνουν την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 20:00. Η Δημοτική Πινακοθήκη Λέφα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού  βρίσκεται στο Ψυχικό (Ι.Κοκκώνη 15,τηλ. 2106717097).

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 8 Νοεμβρίου 2019 και οι ώρες λειτουργίας θα είναι: Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή από 09:00 έως 17:00,  Τρίτη από 10:00 έως 18:00 και Τετάρτη από 12:00 έως 20:00.

Επιμελήτρια  της έκθεσης είναι η κυρία Ελίζα Γερολυμάτου, Ιστορικός Τέχνης – Μουσειολόγος.

Η Αναστασία Γρυλλάκη γεννήθηκε στην Ψυχικό και σπούδασε ζωγραφική στην Ecole Nationale Superieure de Beaux Arts. Η πρώτη της ατομική έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου στο Ψυχικό. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και μέχρι σήμερα συνεχίζει να εξελίσσει το concept “art2where” δουλεύοντας με ανακυκλώσιμα χρηστικά αντικείμενα και ρούχα. Το 2004 σαν Head Designer  σχεδίασε και δημιούργησε τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ της “Κλεψύδρας” για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Δούλεψε σαν σκηνογράφος και ενδυματολόγος στο Εθνικό Θέατρο, στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, στο Altera Pars Theatre και για το Φεστιβάλ Αθηνών. Επίσης έχει δουλέψει σαν καλλιτεχνική επιμελήτρια για την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το Μουσείο Γουλανδρή. Έργα της βρίσκονται στο ξενοδοχείο Sofitel του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών  και σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ζει και εργάζεται στο Ψυχικό και την Άνδρο.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις