Νέοι επιχειρηματίες με οικολογική συνείδηση, ποιοτικά προϊόντα και τιμές που εκπλήσσουν

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Νέοι επιχειρηματίες με οικολογική συνείδηση, ποιοτικά προϊόντα και τιμές που εκπλήσσουν

 

Μία νέα επιχείρηση στήθηκε πριν από μερικούς μήνες στο Νέο Ψυχικό. Εμπορεύεται επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού και χαρτικών σε χοντρική και λιανική πώληση. Ο Πέτρος Τσονάκης και οι συνεργάτες του, νεαροί από το Νέο Ψυχικό και την Φιλοθέη είδαν το «κενό» και τόλμησαν να επιχειρήσουν.   Γνώστες του αντικειμένου με πολυετή εμπειρία στο χώρο.

 

«Ξεκινήσαμε ως πωλητές σε μεγάλη εισαγωγική εταιρία.  Μάθαμε την σύσταση, την ορθή χρήση των απορρυπαντικών, αποκτήσαμε γνώσεις γύρω από τα μυστικά και τα οφέλη των επαγγελματικών καθαριστικών».

Η τεχνογνωσία τους, οι λύσεις που προτείνουν για όλα τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει μία επιχείρηση ή ένα σπίτι, η ειλικρίνειά τους, η συνέπεια, η εξυπηρέτηση, τα εξειδικευμένα προϊόντα τους κέρδισαν την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών και των νοικοκυριών μέσα σε έξι μήνες.

Ο Πέτρος μας ξεναγεί στο χώρο του και μας μιλάει «στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε το μοναδικό καθαριστικό για φούρνους και γκριλ όπου εφαρμόζεται σε κρύες επιφάνειες και έχει άμεσα αποτελέσματα. Στο burger festival χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα με εκπληκτικά αποτελέσματα» Ένα δεύτερο απορρυπαντικό που θα πρότεινα είναι  αποσμήνη όπου μπλοκάρει τις δυσάρεστες μυρωδιές από φρεάτια, μυρωδιές κουζίνας κ.ά. Είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται από μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και όχι μόνο.  Το απορρυπαντικό πλυντηρίου καταργεί το λευκαντικό, δεν σπάει ίνες και διατηρεί το χρώμα τους. Το μαλακτικό ρούχων έχει ιδιαίτερες δυνατότητες «μαλάκωσης». Γενικότερα θα πρέπει να τονίσω ότι όλα τα προϊόντα μας είναι αντιαλλεργικά και όπου χρειάζεται υπάρχουν περιποιητικά κατάλληλα για την επαφή με το δέρμα μας”.

Το βασικότερο χαρακτηριστικό της επιχείρησης είναι οι τιμές. Οι πελάτες τους τις χαρακτηρίζουν ασυναγώνιστες. Η σχέση ποιότητας και τιμής είναι εξαίρετη. Τα προϊόντα είναι επαγγελματικά που σημαίνει ότι πετυχαίνουν αποτέλεσμα με ελάχιστη ποσότητα.

Καινοτομία, οικονομία και οικολογία 

Οι πολυμήχανοι νεαροί προχώρησαν από την προηγούμενη εβδομάδα σε «απορρυπαντικά refill». Φέρνεις το μπουκάλι σου και σου το γεμίζουν με χλωρίνη, απορρυπαντικά για πάτωμα, πλυντήρια, τζάμια, μαλακτικά κ.ά. κερδίζεις την συσκευασία, αγοράζεις την ποσότητα που θέλεις σε τιμή επαγγελματικής συσκευασίας και παράλληλα βοηθάς το περιβάλλον.

Συγκεκριμένα

Χλωρίνη με χλώριο 4,8 και λευκαντικές ιδιότητες μόλις 1,10 το λίτρο ενώ η παχύρευστη φτάνει το 1,60€. Υγρό πιάτων επαγγελματικό με 1,60/lt. κρεμοσάπουνο 1,70/lt, γενικής χρήσης με άρωμα και αλκοόλη για ευαίσθητες επιφάνειες με 2,65/lti. Υγρό πλυντηρίου πιάτων 3,00, μαλακωτικό ρούχων 1,40, υγρό πλυντηρίου ρούχων που καταργεί το λευκαντικό – δεν γκριζάρει,  2,90/lt, αφαλωτικό με αντιβακτηριδιακή δράση με 2,50 και τέλος το μοναδικό futsh κατάλληλο για σκληρές βρωμιές και λίπη κατάλληλο για χώρους με κατοικίδια μιας και δεν περιέχει καυστικές ιδιότητες μόλις 1,60/lt. Για τα τζάμια το υγρό βγαίνει στο 1,40 (δεν αφήνει γραμμές, θαμπάδα, στεγνώνει άμεσα) κατάλληλο και για χώρους τροφίμων.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις