Καταδίωξη με αίσιο τέλος

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Καταδίωξη με αίσιο τέλος

Όταν μία καταδίωξη λαμβάνει «αίσιο» τέλος, δεν σημαίνει μόνο ότι ο καταδιωκόμενος έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Σημαίνει επίσης ότι κατά την διάρκεια της καταδίωξης, δεν θρηνήσαμε παράπλευρες απώλειες πολιτών.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, όταν στην λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της  Αγίας Παρασκευής, η αστυνομία έκανε σήμα ελέγχου σε αυτοκίνητο το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν σύσσωμες οι δυνάμεις από τις γύρω περιοχές και άρχισε ένα κυνηγητό μέσα στα στενά του Χαλανδρίου που κατέληξε στην συμβολή των οδών Τζαβέλα και 25ης Μαρτίου.

Σχεδόν μία ώρα νωρίτερα, άγνωστος είχε ληστέψει περίπτερο πάνω στην οδό Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή, με την απειλή μαχαιριού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το λευκό Χιουντάι που επιβιβάστηκε ο δράστης, κατευθύνθηκε προς λεωφόρο Μεσογείων με κατεύθυνση την Αθήνα. Τυχαία η αστυνομία πραγματοποιούσε βραδινούς ελέγχους στον Χολαργό, στο ύψος του Μετρό.

Μετά την καταδίωξη, απεδείχθη ότι ο δράστης ήταν μόνος του και λίγο πριν την σύλληψη κάποιοι τον είδαν να πετάει ένα μαχαίρι το οποίο δεν βρέθηκε παρά το ψάξιμο στους κήπους των οικιών και τις πυλωτές.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ληστείας και αντίστασης κατά της αρχής.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις