Επιτέλους ο ΜΕΟ επαναλειτουργεί

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Επιτέλους ο ΜΕΟ επαναλειτουργεί

Ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος (ΜΕΟ), ιστορικός σύλλογος του Νέου Ψυχικού ιδρυθείς το 1958, με πλούσια περιβαλλοντική, μορφωτική και πολιτιστική δράση, ανοίγει ξανά τις πόρτες του. Ο ΜΕΟ έχει αναστείλει  την λειτουργία του από τον Μάρτιο του 2018 μετά από μια σωρεία διενέξεων μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που δυστυχώς οδήγησαν στην παραίτηση της πλειοψηφίας των μελών και στο κλείσιμο του. Τα μέλη του στράφηκαν στα δικαστήρια με κύριο αίτημά τους προσωρινή διοικούσα επιτροπή και εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε μετά από 1,5 περίπου χρόνο που όρισε τα μέλη της  της προσωρινή διοίκησης με πρόεδρο τον Γιάννη Λαμπρόπουλο και Γραμματέα την Σοφία Μαστρογιωργάκη οι οποίοι καλούν όλα τα μέλη του Συλλόγου την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί για Γενική Συνέλευση με θέμα τον ορισμό Αρχιαιρεσιών στο σύλλογο και την επιστροφή στην κανονικότητα. Μέλη του Ομίλου θεωρούνται όλοι όσοι έχουν γραφτεί ανεξάρτητα από το έτος εγγραφής τους και για την συμμετοχή τους στην Γενική Συνέλευση δεν λαμβάνεται υπόψη η καταβολή της τελευταίας τους οικονομικής συνδρομής.

Σας παραθέτουμε την πρόσκληση

Η προσωρινή Διοίκηση του Μ.Ε.Ο.  (Μορφωτικού Εξωραϊστικού Ομίλου) που διορίστηκε με την υπ’ αριθ. 1408 /31-05-2019 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σας προσκαλεί σε Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29/09/2019 και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα συνελεύσεων του Μ.Ε.Ο. (25Ης Μαρτίου 19, στο Νέο Ψυχικό) με μοναδικό θέμα:

Τον προγραμματισμό διενέργειας αρχαιρεσιών για την εκλογή αιρετού Δ.Σ.

Εάν δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γ.Σ. συνέρχεται οριστικά την Κυριακή 06/10/2019, στις 11:00 π.μ. και στο ίδιο μέρος με ίδιο θέμα, όπως προβλέπει σχετικό άρθρο του καταστατικού.

Για το προσωρινό Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΣΤΡΟΓΙΩΡΓΑΚΗ

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις