Νέα αγωνιστική χρονιά για τον ΠΟΨ με όραμα το γήπεδο

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Νέα αγωνιστική χρονιά για τον ΠΟΨ με όραμα το γήπεδο

Ο Πρόεδρος του ΠΟΨ, κύριος Γιάννης Πετρίδης θέλησε να μοιραστεί με τους αναγνώστες μας, τα νέα της ομάδας που αφορούν τη νέα χρονιά 2019-2020.

Στην Γ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ ο ΠΟΨ

Με δύο συνεχόμενες νίκες, ο ΠΟΨ πέρασε στην Γ΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο του Χαλανδρίου, ο ΠΟΨ κατατρόπωσε τον Θρίαμβο Αθηνών με 6-0, αφού ο αρχηγός Λεοντίου πέτυχε 3 γκολ (στο 2’, στο 39’ και στο 41’), ο Κέφης δύο γκολ (στο 40’ και στο 45’) και ο Αρτσάνος ένα γκολ στο 24’. Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο της Γλυφάδας,  ο Ηλίας Κέφης στο 21’ λεπτό «βρήκε» τα δίχτυα του ΑΟ Κεραυνού Γλυφάδας και ο ΠΟΨ πήρε τη νίκη.

Στην Γ΄ φάση του κυπέλλου  ο ΠΟΨ θα έρθει αντίπαλος με την ομάδα του Ήφαιστου Περιστερίου (Α’ κατηγορία), την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 04:00 μ.μ. στο γήπεδο του Κάτω Χαλανδρίου.

Σχετικά με το πρωτάθλημα, ο ΠΟΨ κληρώθηκε στον Γ’ Όμιλο που θεωρείται αρκετά δύσκολος και ο στόχος της ομάδας είναι  να κάνει καλύτερη πορεία από την περσινή (6η θέση).

Για την 1η αγωνιστική ο ΠΟΨ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο Κάτω Χαλανδρίου και ώρα 4:30 μ.μ. την ομάδα των Βριλησσίων.

 

Στην αντρική ομάδα έχουμε τις εξής ανακατατάξεις:  

Αντικαταστάθηκε ο προπονητής κύριος Βασίλης Παπαδόπουλος και νέος Τεχνικός αναλαμβάνει ο κύριος Οικονομόπουλος Γιώργος, κάτοχος διπλώματος UEFA A, όπου πέρσι κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας με τον Κένταυρο Βριλησσίων με άνοδο στην Α’ Αθηνών. Ο κύριος Οικονομόπουλος έχει να επιδείξει αντίστοιχες επιτυχίες ανόδων άλλων ομάδων και στη Γ’ Εθνική και με εμπειρία ακόμη και στη Football League.

Από το ρόστερ έφυγε μόνο ο Στέφανος Κασάπης, γεννηθείς το 2000, διότι τον ζήτησε ο Παλληνιακός που είναι ομάδα Γ’ Εθνικής, γεγονός που επιβεβαιώνει τη σταθερή φιλοσοφία του Συλλόγου μας, όχι μόνο να μην είναι εμπόδιο, αλλά να προωθεί παιδιά σε ανώτερες κατηγορίες. Οι νέοι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι οι: Γιώργος Μιχαλόπουλος, Γιάννης Ρουφαγάλας, Αλέξανδρος Μεσήνι, Αλέξανδρος Λαλαούνης, Θάνος Συκάς, Θανάσης Κοντός, Αχιλλέας Καραγιάννης, Μίροσλαβ Μπίκοφ, Ηλίας Κέφης.

Από τις ακαδημίες της ομάδας, ανήλθαν στην αντρική ομάδα οι: Δημήτρης Πρωτοψάλτης, Νίκος Παπάς, Αναστάσιος Γιατράκος. Και τέλος φέτος δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού (εγχείριση χιαστών) ο Τάκης Κοτσώνης.

Σχετικά με τις ακαδημίες

Από τις ακαδημίες που είναι το πιο νευραλγικό κομμάτι του συλλόγου, αποχώρησε ο Τεχνικός Διευθυντής κύριος Γιώργος Παπαδόπουλος και νέος Τεχνικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο γνωστός σε όλους και αρχηγός των αντρικής ομάδας κύριος Σωτήρης Λεοντίου.

 

Το όραμα της ομάδας, το γήπεδο, φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά

Το πίσω μέρος του ΟΤ 150

Μετά την έγκριση της αποκεντρωμένης διοίκησης στις 26/7/19, υπογράφτηκε στις 14/8/19 (όπου ήμουν παρών και οργάνωσα και την υπογραφή της σύμβασης), η σύμβαση μεταξύ Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού και ΚΤΥΠ Α.Ε. Αναμένεται πλέον η δημοπράτηση του έργου από τον Δήμο με στόχο την ολοκλήρωση του έως τον Ιανουάριο του 2020.

Εξαιρετικά σημαντικό και προς αποφυγή προβλημάτων είναι το γεγονός ότι,  η εγκατάσταση θα είναι ήπιας μορφής και δεν θα είναι κανονικό γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά προπονητήριο των ακαδημιών και μόνο. Όλη τη μελέτη την διενήργησε ο ΠΟΨ με ιδία δαπάνη όπου το πλάνο χρήσης που κατατέθηκε και εγκρίθηκε είναι: 08:30 πμ – 02:00 μμ αποκλειστική χρήση από τα δημόσια σχολεία, 02:00 μμ – 05:00 μμ   ώρες κοινής ησυχίας, απαγορεύεται η χρήση, 05:00 μμ – 09:30 μμ  χρήση από τον ΠΟΨ και 09:30 μμ – 08:30 μμ επομένης  ώρες κοινής ησυχίας, απαγορεύεται η χρήση. Στο γήπεδο θα απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων για τη χρήση γηπέδου. Δεν θα χρησιμοποιείται για επίσημους αγώνες.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις