Είκοσι συμβάσεις για την καθαριότητα

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Είκοσι συμβάσεις για την καθαριότητα

Την πρόσληψη 20 ατόμων προωθεί ο δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες στον τομέα της Καθαριότητας.

Συγκεκριμένα οι θέσεις εργασίες αφορούν 4 οδηγούς απορριμματοφόρων και 16 εργάτες καθαριότητες. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως και 65 ετών, υποχρεωτικής τουλάχιστον εκπαίδευσης και η σύμβαση που θα υπογράψουν θα είναι δίμηνη. Η προκήρυξη αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου στις 17 Σεπτεμβρίου και οι αιτήσεις γίνονται δεκτές σύμφωνα με τον νόμο 10 μέρες από την επομένη της ανάρτησης δηλαδή έως και τις 27 Σεπτεμβρίου.

Σε επικοινωνία της εφημερίδας μας με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κύριο Γιώργο Παπαχρόνη μας δήλωσε τα εξής: «η πρώτη κίνηση που έκανα με την ανάληψη των καθηκόντων μου ήταν η αίτηση προς την Περιφέρεια για να «ανοίξω» τις δίμηνες συμβάσεις. Δεν χάνουμε χρόνο. Δυο εβδομάδες μετά είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε 20 άτομα για βοήθεια».

Η διαδικασία είναι εντελώς απλή για τους εργάτες καθαριότητας: ταυτότητα, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και συμπλήρωση μια αίτησης στο Πρωτόκολλο του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού (Μαραθωνοδρόμου 95, Ψυχικό), για τους οδηγούς ισχύουν επιπλέον δικαιολογητικά που μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου εδώ  .

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις