Πρόγραμμα Εορτασμού του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Πρόγραμμα Εορτασμού του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας

Ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την Αγία Σοφία που έχει ως εξής:

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, προς τιμής των Αγίων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης, Χοροστατούντος της Α.Θ.Ν. του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμου του Β’.

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 07:00 είναι η έναρξη του Όρθρου, ενώ στις 08:30 η έναρξη της Δοξολογίας και θα τελεστεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος Του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ.κ. Διονυσίου. Το απόγευμα στις 19:00 είναι ο Μεθεόρτιος Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Θεσπιών κ.κ. Συμεών και στις 19:30 θα ακολουθήσει η Ιερά Λιτάνευση της Εικόνας, η οποία θα περάσει από τις οδούς: Ιερός Ναός, Δ.Βασιλείου, Καλαβρύτων, Δημοκρατίας, Άγγ.Σικελιανού, Ιερός Ναός.

Αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων

Για να διευκολυνθεί αφενός η μετακίνηση  των οχημάτων αφετέρου ο εορτασμός της Αγίας Σοφίας, με απόφαση Δημάρχου, τη Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου θα είναι κλειστή η οδός Άγγελου Σικελιανού (στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας) από τις 19:30 έως και τις 24:00, καθώς επίσης την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Δημητρίου Βασιλείου, Καλαβρύτων, Δημοκρατίας και γύρω από την πλατεία Αγίας Σοφίας για την περιφορά της εικόνας στις 19:30.

Επιπλέον, τα σχολεία του Νέου Ψυχικού θα είναι κλειστά την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, ενώ η Κοινότητα του Νέου Ψυχικού θα λειτουργήσει κανονικά.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις