Φτηνό καλοκαιράκι είχαν φέτος οι κλέφτες

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Φτηνό καλοκαιράκι είχαν φέτος οι κλέφτες

 

Αρκετές απόπειρες με ελάχιστη λεία στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού

 

 

 

Ελάχιστη λεία ωφελήθηκαν οι πάσης είδους κλέφτες και απατεώνες που επισκέφτηκαν αυτό το καλοκαίρι τις τρείς κοινότητες του Δήμου.

Τέσσερις οι περιπτώσεις «υπαλλήλων» της ΔΕΗ

Σε τέσσερις περιπτώσεις είχαμε παραποίηση ταυτότητας με σκοπό την ληστεία. Τουλάχιστον τέσσερα άτομα που η Αστυνομία πιστεύει ότι είναι τα ίδια, «χτύπησαν» τρείς φορές στο Νέο Ψυχικό και μία στην Φιλοθέη, προσποιούμενοι ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ που μετράνε τα ρολόγια. Στις τρείς περιπτώσεις ατύχησαν γιατί τους κατάλαβαν, ενώ στην μία από αυτές κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της ηλικιωμένης και το μόνο που έκλεψαν ήταν μισό ντενεκέ λάδι και μερικά πακέτα μακαρόνια.

Σε ακόμα δύο καταγγελίες υπήρξαν ύποπτοι που για να μπουν σε σπίτια, προσποιήθηκαν τους γιατρούς χωρίς όμως επιτυχία.

 

Δύο βενζινάδικα στο «μάτι»

Δύο βενζινάδικα έβαλαν στο μάτι οι ληστές και μόνο στο ένα κατάφεραν να αποσπάσουν ελάχιστα χρήματα. Και τα δύο περιστατικά έγιναν την ημέρα της γιορτής της Παναγίας δηλαδή στις 15 Αυγούστου. Στο πρώτο, επί της Λεωφόρου Μεσογείων οι ληστές επέβαιναν σε μηχανάκι. Οι υπάλληλοι κατάλαβαν ότι πρόκειται να γίνει ληστεία και κλειδώθηκαν αμέσως μέσα στο κατάστημα καλώντας την αστυνομία. Οι δράστες έφυγαν γρήγορα. Στο δεύτερο βενζινάδικο πλησίον του Νέου Ψυχικού στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, τρία άτομα ακινητοποίησαν τον υπάλληλο, ο οποίος όμως μόλις πριν από λίγα λεπτά είχε παραδώσει όλη την είσπραξη στο αφεντικό του. Η λεία των ληστών ήταν μόλις πενήντα ευρώ.

 

Οι ευάλωτες ανοιχτές πυλωτές

Τέσσερις πυλωτές παραβιάστηκαν την καλοκαιρινή περίοδο. Μία στο Ψυχικό, μία στην Φιλοθέη πλησίον του τένις και δύο στο Νέο Ψυχικό. Στο Ψυχικό αφαιρέθηκε ψυγειοκαταψύκτης ο οποίος βρισκόταν σκεπασμένος κάτω από πλήθος άλλων πραγμάτων. Στην Φιλοθέης κλάπηκαν δύο ποδήλατα. Στο Νέο Ψυχικό, στην πρώτη περίπτωση οι κλέφτες «σήκωσαν» δύο τόνους ξύλα και μάλιστα το βράδυ. Ο ιδιοκτήτης που το πρωί σηκώθηκε να πάει στην δουλειά του, έκπληκτος αντίκρισε τα ξύλα να έχουν κάνει φτερά. Στην δεύτερη περίπτωση, οι κλέφτες άνοιξαν σπιτάκι στον κήπο και έκλεψαν εργαλεία χειρός αλλά και ηλεκτρικά.

 

Δύο πυρκαγιές

Δύο πυρκαγιές ευτυχώς χωρίς εξάπλωση και θύματα είχαμε το καλοκαίρι. Η μία στην πλευρά του Γαλατσίου που συνορεύει με το Ψυχικό. Ευτυχώς κάηκαν μόνο μερικά μέτρα με θάμνους και η αιτία ήταν πεταμένο τσιγάρο από εργάτη που καθάριζε τον υπαίθριο χώρο. Η δεύτερη σε κουζίνα σπιτιού στην Φιλοθέη από αμέλεια ηλικιωμένης κυρίας, που τελικά έκαψε μόνο την συσκευή και τίποτε άλλο, λόγω της άμεσης παρέμβασης του υιού της με πυροσβεστήρα αυτοκινήτου. Και στις δύο περιπτώσεις δεν υπήρξαν θύματα ούτε όμως και η παρέμβαση της Πυροσβεστικής που εκλήθη αλλά δεν επενέβη.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις