Αλλαγές στις διευθύνσεις Υπηρεσιών

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Αλλαγές στις διευθύνσεις Υπηρεσιών

 

Οι δημότες και η καθημερινότητά τους πάνω από όλους και από όλα

 

 

 

 

Με χτύπημα αστραπή και πριν καλά-καλά αλέκτωρ λαλήσει για την καινούργια μέρα στο Δήμο, η  Δημοτική Αρχή φέρνει τα πάνω κάτω στην αδιατάρακτη μέρχι σήμερα πραγματικότητα των Διευθύνσεων των Υπηρεσιών∙ καθώς με απόφασή του ο Δημήτρης Γαλάνης αλλάζει πρόσωπα και συνάμα καταστάσεις, που κανείς δεν είχε τολμήσει να αγγίξει τα τελευταία εννέα χρόνια!

Ουσιαστικά, πρόκειται για την πρώτη πράξη της νέας Δημοτικής Αρχής, την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Δήμου και σηματοδοτεί την αυστηρή πλην δίκαιη πορεία της προς την υλοποίηση των στόχων της.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος, οι Υπηρεσίες έδειξαν ότι η κατάσταση τους έχει ξεφύγει, τη στιγμή μάλιστα που ο κόσμος ζητάει μια άλλη αντιμετώπιση διαχείρισης της Καθημερινότητας.

Οι αλλαγές

Σύμφωνα με τα αναρτηθέντα στη διαύγεια έγιναν οι εξής μετακινήσεις:

«Μετακινούμε από 1-9-2019 όπως παρακάτω:

  1. Tον υπάλληλο του Δήμου Μπέλλο Χρήστο του Θωμά, κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Α΄, από τη θέση του Προϊσταμένου της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών όπου υπηρετεί, στη θέση του Προϊσταμένου της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών την θέση του την παίρνει η Μπακάμη Δήμητρα υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού με βαθμό Α΄.
  2. Την υπάλληλο του Δήμου Τοκάτογλου Καλλιόπη του Κων/νου, κλάδου ΤΕ Τεχνολόγων Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α΄, από τη θέση της Προϊσταμένης της Δ/νσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής όπου υπηρετεί, στη θέση της Προϊσταμένης της Δ/νσης ΤεχνικώνΥπηρεσιών.
  3. Τον υπάλληλο Κόγο Βασίλειο του Γεωργίου, κλάδου ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών με βαθμό Α΄, από τη θέση του Προϊσταμένου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών όπου υπηρετεί, στη θέση του Προϊσταμένου της Δ/νσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής.
  4. Την υπάλληλο του Δήμου Λεονταρίτη Αγγελική του Παναγιώτη, κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Α΄, από τη θέση της Προϊσταμένης της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών όπου υπηρετεί, στη θέση της Προϊσταμένης της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού».

Σημειώνεται ότι ο κύριος Ρεστέμης, που υπηρετούσε ως Προϊστάμενος της εν λόγω Διεύθυνσης, πρόκειται να μετακινηθεί σε άλλη θέση.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις