Θερινό Πρόγραμμα:  Ένα μαγικό ταξίδι στην Αρχαία Ελλάδα

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Θερινό Πρόγραμμα:  Ένα μαγικό ταξίδι στην Αρχαία Ελλάδα

Το Summer Camp της Ελληνικής Αγωγής σχεδιάστηκε από φιλόλογους και παιδαγωγούς για να ταξιδέψει τα παιδιά στον υπέροχο κόσμο της Αρχαίας Ελλάδος, μέσω της ψυχαγωγίας. Απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού, ηλικίας 6-12 ετών, τα οποία έρχονται σε καθημερινή επαφή με τον Ελληνικό Πολιτισμό, τις τέχνες, τα γράμματα μέσω δημιουργικών δράσεων και παιχνιδιών.

Θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, κεραμική, κατασκευές, δημιουργική γραφή αλλά και καθημερινές επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, χώρους τέχνης και δημιουργίας,  είναι μερικές από τις δραστηριότητες που συνθέτουν την καθημερινότητα των παιδιών και τα ψυχαγωγούν με τον καλύτερο τρόπο, ενώ παράλληλα γίνεται μία καλή εισαγωγή στα Αρχαία Ελληνικά. Έχει διαπιστωθεί πως η επαφή των παιδιών με τα Αρχαία Ελληνικά αποφέρει πολλαπλά οφέλη και γι᾽ αυτό διδάσκονται πια σε πολλά σχολεία του εξωτερικού, ήδη από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη γλώσσα, τον πολιτισμό, τα έθιμα, την μυθολογία και την ιστορία του τόπου μας μέσα από εκδρομές και ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, χώρους τέχνης και δημιουργίας.

Κάθε εβδομάδα έχει και διαφορετική θεματολογία και εκδρομές.

Το θερινό πρόγραμμα πραγματοποιείται από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 26 Ιουλίου 2019. Έξι εβδομάδες και κάθε εβδομάδα με διαφορετικό θεματικό περιεχόμενο. Το ωράριο του προγράμματος είναι από τις 09:00 έως τις 14:00.

Το κόστος συμμετοχής είναι:  50€ ανά εβδομάδα, το οποίο περιλαμβάνει την διδασκαλία, την δημιουργική απασχόληση στη σχολή, μικρά γεύματα και φρέσκα αρτοποιήματα και την μεταφορά. Το κόστος παρακολούθησης των προγραμμάτων είναι  5€ την ήμερα και το κόστος φύλαξης (δυνατότητα φιλοξενίας έως τις 16:00  εάν υπάρχει ανάγκη) είναι  25€ την εβδομάδα.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και λόγω των καθημερινών μεταφορών, δεν υπάρχει η δυνατότητα υπέρβασης του προκαθορισμένου αριθμού των παιδιών.

Τα στοιχεία επικοινωνίας για κρατήσεις θέσεων είναι:

Λ. Κηφισίας 125, Αθήνα , Εμπορικό κέντρο COSMOS, τηλ:  2105221314, E-mail:  info@ellinikiagogi.gr, Website:  ellinikiagogi.gr

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις