ΤΑ “ΧΡΥΣΑ” ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΤΑ “ΧΡΥΣΑ” ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Η επίλεκτη Ομάδα Ρυθμικής και Αισθητικής Γυμναστικής ΟΚΑΠΑ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ μας έκανε και πάλι περήφανους κατακτώντας 2 Χρυσά μετάλλια στους φετινούς αγώνες που πήρε μέρος. Ξεκίνησε την πορεία της το 2015. Από τότε μέχρι και σήμερα  συμμετέχει τόσο σε εσωτερικές διοργανώσεις Γυμναστικής για Όλους όσο και σε Πανευρωπαϊκές (EYROGYM) και Διεθνείς-Παγκόσμιες διοργανώσεις, εκπροσωπώντας το Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού στο Εξωτερικό.

Έχει κατακτήσει 4 χρυσά μετάλλια σε αντίστοιχα Διαγωνιστικά Contest ή Challenge και 3 ειδικά βραβεία.

Επίσης έχει κατακτήσει :

Το πρώτο Ειδικό βραβείο καλύτερης Ενδυματολογικής + Αισθητικής παρουσίας για τη χορογραφία Butterflies-Πεταλούδες EgoStar Gym Contest 2017.

Και 2 φορές το ειδικό βραβείο “Ολυμπιονίκης Άννας Πολλάτου”. Την πρώτη φορά το 2015 ως πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα στο Cosmogym Contest και τη δεύτερη φέτος στο Cosmogym Contest. Το βραβείο αυτό απονέμεται στην καλύτερη ομάδα με στοιχεία ρυθμικής γυμναστικής στη μνήμη της Ολυμπιονίκου Ρυθμικής Άννας Πολλάτου. Είναι το σημαντικότερο βραβείο της διοργάνωσης και συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο που η ομάδα προσφέρει σε κάποιο κοινοφελές Ίδρυμα.

Φέτος η Επίλεκτη Ομάδα Ρυθμικής και Αισθητικής Γυμναστικής του ΟΚΑΠΑ συμμετείχε σε 2 διοργανώσεις Γυμναστικής για Όλους. Στις 16/6/2019 στο COSMOGYM CONTEST και στις 22/6 στο HELLAS GYM FOR LIFE CHALLENGE το οποίο είναι διαγωνιστικό σκέλος του Eco Astrogym Festival and Contest Gymnastics for All. Διοργανώνεται από την ΕΓΟ (Ελλ. Γυμναστική Ομοσπονδία).

Ο τίτλος του προγράμματος είναι “Εκκρεμές” μια γυμναστική σύνθεση με στοιχεία ρυθμικής γυμναστικής ακροβατικής αισθητικής γυμναστικής αλλά και ειδικές κατασκευές και που σκοπό έχει να δείξει ότι “όλα τα πράγματα στη ζωή μας και οι πράξεις μας κινούνται σαν εκκρεμές μέχρι να ισορροπήσουμε στη καλύτερη και σοφότερη ΑΠΟΦΑΣΗ μας”.

Το πρόγραμμα θα ταξιδέψει μέχρι το Dorbin της Αυστρίας αφού η ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ θα συμμετέχει στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ, WORLD GYMNASTRADA 2019 – DORBIN AUSTRIA, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Γυμναστικής για Όλους. Διοργανώνεται από την FIG την Παγκόσμια Ομοσπονδία Γυμναστικής που θα πραγματοποιηθεί   7-14 Ιουλίου 2019.

Την αθλητική αποστολή ενισχύει οικονομικά ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού με τον ΟΚΑΠΑ, αναπόσπαστο τμήμα του οποίου αποτελεί η ομάδα μας, αλλά και ο κ. Χαράλαμπος Μπονάτσος που στηρίζει κάθε φορά την συμμετοχή της Ομάδας σε Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διοργανώσεις.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις