ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Αγαπημένοι μου συνδημότες,

Το βράδυ της πρώτης Κυριακής του Ιουνίου, το 61% από εσάς χάρισε απλόχερα τη μεγαλύτερη χαρά και κυρίως ευθύνη προς το πρόσωπό μου, την εμπιστοσύνη του! Χάρη σε εσάς, σήμερα, είμαστε πλέον έτοιμοι να γυρίσουμε σελίδα στον Δήμο μας. Είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε το Προάστιο Πρότυπο που μας αξίζει και όλοι ονειρευόμαστε!

Και γι’ αυτό σας ευχαριστώ! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και δεσμεύομαι πως την εμπιστοσύνη σας θα την τιμήσω στο ακέραιο. Είμαι βέβαιος πως με τη δική σας στήριξη, μαζί με αυτή των δημοτών που δεν μας είχαν επιλέξει, θα πετύχουμε να κάνουμε τη ζωή στη Φιλοθέη, το Νέο Ψυχικό, το Ψυχικό, κάθε μέρα καλύτερη. Όπως το ονειρευόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας.

Ενωμένοι, με σχέδιο και  πνεύμα συνεργασίας, ξεκινάμε την πρώτη Σεπτεμβρίου, όλοι μαζί για ένα Προάστιο Πρότυπο!  Πιάνουμε δουλειά, με σχέδιο και προτεραιότητες. Όπως ακριβώς είχαμε δεσμευτεί. Η μεθοδική εφαρμογή του προγράμματός μας σύντομα θα αποδώσει ορατά αποτελέσματα, ιδίως σε θέματα Ασφάλειας, Καθαριότητας και Καθημερινότητας.

  • Προστατεύοντας τη φυσιογνωμία του προαστίου μας.
  • Δουλεύοντας συστηματικά για την καθαριότητα στον Δήμο μας.
  • Ενισχύοντας και φροντίζοντας το πράσινο.
  • Υλοποιώντας ενίσχυση του φωτισμού στους κοινόχρηστους χώρους.
  • Δίνοντας τη μεγάλη μάχη «των κακοτεχνιών και της λακκούβας», με μικρά και μεγαλύτερα έργα στους δρόμους μας.
  • Πιέζοντας εντατικά για την επαναλειτουργία ενός ακόμα Αστυνομικού Τμήματος.

Μέρα με τη μέρα, είμαστε αποφασισμένοι να δουλεύουμε για την υλοποίηση του ολοκληρωμένου προγράμματος για τον Δήμο μας.

Στην προσπάθεια αυτή θέλω δίπλα μου κάθε δημότη μας. Ό,τι και αν ψήφισε, όποιες και αν είναι οι πολιτικές του θέσεις. Στο πρόσωπο των χθεσινών μου αντιπάλων βλέπω τους συμμάχους της επόμενης μέρας.

Η συμμετοχή όλων θα φέρει το αποτέλεσμα που όλοι ονειρευόμαστε! Όλοι μαζί, προχωράμε με όρεξη και σχέδιο στην επόμενη ημέρα.

Σας ευχαριστώ πολύ και σας περιμένω όλους να δουλέψουμε μαζί για το αύριο του Προαστίου μας!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις