Ο Αντετοκούνμπο στο Ελληνορώσων

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

AntetokounBros 2019 – τουρνουά μπάσκετ 3×3 

28 Ιουνίου, γήπεδο μπάσκετ στο Ελληνορώσων!

Ο Αντετοκούνμπο στο Ελληνορώσων

O Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του επιστρέφουν στην Ελλάδα και προσκαλούν αγόρια και κορίτσια να συμμετέχουν σε ένα 3×3 τουρνουά μπάσκετ στις 28 και 29 Ιουνίου.

Ο Γιάννης και τα αδέρφια του έχουν σκοπό να εμπνεύσουν τα νέα παιδιά να ξεκινήσουν να αθλούνται, να ενδιαφέρονται για την κοινωνία στην οποία ζουν και να μοιραστούν μαζί τους τις αξίες που καθόρισαν την πορεία τους: τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση στους στόχους, τον αλτρουισμό και την αγάπη για την οικογένεια και τον αθλητισμό.

Nike υποστηρίζει τους AntetokounBros και μοιράζεται μαζί τους το ίδιο όραμα. Με αφορμή λοιπόν το τουρνουά, η Nike σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), ανέλαβε την ανάπλαση 3 ανοιχτών γηπέδων για να πραγματοποιηθεί το τουρνουά, προσφέροντας έτσι στα παιδιά ένα όμορφο περιβάλλον για να αθλούνται και μετά. Συνεργάζεται επίσης με τους Έλληνες street artists, Billy Gee, Cacao Rocks, Nique & Same84, οι οποίοι θα δημιουργήσουν graffiti στα γήπεδα, εμπνευσμένα από το graffiti του γηπέδου στα Σεπόλια, που το κατέστησε εμβληματικό γήπεδο παγκοσμίως.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί σε 3 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ: στο Ελληνορώσων, στη Λαμπρινή και στους Αμπελόκηπους  την Παρασκευή  28 Ιουνίου, ενώ οι τελικοί θα πραγματοποιηθούν στα Σεπόλια, στο γήπεδο από το οποίο ξεκίνησε το τρελό όνειρο του Γιάννη για το μπάσκετ, το Σάββατο 29 Ιουνίου.

Το τουρνουά είναι ανοιχτό για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 14-18 ετών και για εγγραφές επισκεφτείτε στο nike.com/giannis

 Όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξάρτητα του αν φτάσουν στους τελικούς, θα κερδίσουν την επίσημη φανέλα των AntetokounBros και μια θέση στη μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου.

Με τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, οι νέοι αθλητές της Αθήνας βοηθούν να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα Πρόγραμμα Προπονητικής Μπάσκετ, αφού κάθε πόντος που θα σημειώνεται ισοδυναμεί με 1 ευρώ, το οποίο η ΝΙΚΕ θα επενδύσει σε κοινότητες.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις