Έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Καραγιάννη «ΦΥΣΙΣ – ΜΕΤΑΒΑΣΗ»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Καραγιάννη «ΦΥΣΙΣ – ΜΕΤΑΒΑΣΗ»

Μέχρι τις 19 Ιουλίου στην Πινακοθήκη Λέφα                 

Η Δημοτική Πινακοθήκη Λέφα στο Ψυχικό (Κοκκώνη 15, τηλ.2106717097) εγκαινίασε την Πέμπτη 13 Ιουνίου την πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής της σύγχρονης Ελληνίδας εικαστικού Μαρίας Καραγιάννη με τίτλο «Φύσις –  Μετάβαση».

«Φύσις»! Δύναμη ανεξάντλητη και αδιάσπαστη, που τρέφει υπαρξιακά τον άνθρωπο! Η σύνδεσή της καλλιτέχνιδας μαζί της και οι εικόνες της, αποτελούσαν πάντοτε ένα ισχυρό κίνητρο, ώστε να μεταβεί στους δικούς της ζωγραφικούς τόπους. Με τον αόρατο και μαγικό της τρόπο λοιπόν διαμόρφωσε και διαμορφώνει την προσωπική της υπόσταση.

Η Μαρία Καραγιάννη είναι συνδημότισσά μας, γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει και εργάζεται στο Νέο Ψυχικό. Σπούδασε δημοσιογραφία και εργάστηκε για πολλά χρόνια σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες. Η αγάπη της για την τέχνη την οδήγησε από το 2002 στο ταξίδι της καλλιτεχνικής αναζήτησης. Έχει εκθέσει τη δουλειά της σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε αναγνωρισμένες γκαλερί, χώρους τέχνης και μουσεία. Από το 2010 είναι μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας ‘Athens Art 2010’.

Η έκθεση η οποία  οργανώνεται από τον ΟΚΑΠΑ του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, θα διαρκέσει έως και τις 19 Ιουλίου 2019 και οι ώρες λειτουργίας είναι:  Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00 με 18:00 και Τετάρτη 13:00 με 20:00.

 Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η κυρία Ελίζα Γερολυμάτου, Ιστορικός Τέχνης.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις