Ήρθε η ώρα να κατασκηνώσουμε….

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ήρθε η ώρα να κατασκηνώσουμε….

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διοργανώνεται η κατασκήνωση του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού στον κατασκηνωτικό χώρο “Παράδεισος του Παιδιού» των Κατασκηνώσεων Ασημακοπούλου, στις Αφίδνες Αττικής.

Η κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί σε δυο κατασκηνωτικές περιόδους, 15 ημερών η κάθε μια. Η 1η περίοδος θα είναι από τις 30 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2019 και η 2η περίοδος θα είναι από τις 15 Ιουλίου έως τις 29 Ιουλίου 2019.

Η επιλογή των παιδιών θα γίνει σύμφωνα με τα κριτήρια που έχουν τεθεί από την  Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου, όπως αυτά έχουν οριστεί με την αρ. 93/2019 και με αρ. πρωτ. 6837/14-05-2019 (ΑΔΑ:ΩΒΛΨΩΗ8-127) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ η κατανομή των παιδιών θα γίνει με σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων και με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν κενές θέσεις στη επιθυμητή  Α ή  Β  κατασκηνωτική περίοδο.

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών ηλικίας 7 – 16 ετών κατοίκων του Δήμου, παιδιών ανέργων οικογενειών, παιδιών μονογονεϊκών οικογενειών, παιδιών με γονείς ΑΜΕΑ ή μέλος ΑΜΕΑ στην οικογένεια, παιδιών πολύτεκνων οικογενειών και γενικότερα παιδιών οικογενειών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, με δεδομένη τη σημερινή οικονομική κρίση, να επωμισθούν τα έξοδα των παιδιών τους σε θερινές κατασκηνώσεις, έχουν αρχίσει.

Η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή των αιτήσεων (με τα πλήρη δικαιολογητικά), είναι η Παρασκευή  07/06/2019 και ώρες  9.00 έως 14.00 στο Γραφείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας  Παιδείας  Πολιτισμού και  Αθλητισμού (Τερτσέτη 44, Νέο Ψυχικό,  ισόγειο). Τηλέφωνο για πληροφορίες: 213 20 14 600 και 213 20 14 650.

Η ανακοίνωση όπου αναφέρονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά για υποβολή αίτησης, η αίτηση συμμετοχής και το ιατρικό σημείωμα έχουν αναρτηθεί και είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού www.philothei-psychiko.gr

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις