“Μια ακόμα διάκριση για τη Σταυρούλα μας στο Taekwondo”

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

“Μια ακόμα διάκριση για τη Σταυρούλα μας στο Taekwondo”

     Η μαθήτρια του Γ.Ε.Λ. Νέου Ψυχικού Σταυρούλα Βάμβα, αθλήτρια του σωματείου Tae kwon do Club ΑΣ ΠΥΓΜΗ Ψυχικού, επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά και μάλιστα σε Διεθνές επίπεδο την αγωνιστική ικανότητα και το ταλέντο της κερδίζοντας μία ακόμη πρωτιά!

     Στο 4ο Asterix Open, τουρνουά που διεξήχθη 11 και 12 Μαΐου 2019 στην πόλη Νις της Σερβίας, η Σταυρούλα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο! Δεν θα βαρεθούμε ποτέ να γράφουμε για τις μεγάλες και διαδοχικές επιτυχίες αυτού του κοριτσιού και βεβαίως και κάθε άλλου παιδιού, που μέσα από σκληρή προσπάθεια, πολλές θυσίες αλλά απεριόριστη αγάπη και αφοσίωση στο άθλημά της συνεχίζει να μας κάνει όλους περήφανους! Μέσα στις δυσκολίες και αντιξοότητες της καθημερινότητάς μας, τέτοιες επιτυχίες μας γεμίζουν αισιοδοξία και ελπίδα για το αύριο.  

     Να ευχηθούμε στη Σταυρούλα μας να έχει πάντα υγεία, να συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο και αθλητικό πείσμα να μας προσφέρει επιτυχίες, καθώς είναι βέβαιο πως το μέλλον της ανήκει. 

     Για ακόμη μία φορά και θεωρούμε πως δεν γινόμαστε κουραστικοί, θα τονίσουμε το αυτονόητο :

Κάθε επίσημος φορέας θα πρέπει έμπρακτα να στηρίζει τέτοιες προσπάθειες, γιατί η υπερηφάνεια και η συγκίνηση που προσφέρει η αθλήτριά μας με τις επιτυχίες της, αξίζει την αγάπη, την επιβράβευση και τη βοήθεια όλων μας.

     Θερμά συγχαρητήρια στην ίδια, στην οικογένειά της, στο Σωματείο της αλλά και στον χορηγό της μέχρι την επόμενη μεγάλη επιτυχία !

————————————————————————————————————————-

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Τα «χρυσά» παιδιά του Λυκείου Νέου Ψυχικού

Μετά το χρυσό μετάλλιο του Νάσου Γκαβέλα στο πανευρωπαικό  πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο, ήταν η σειρά μιας ακόμα μαθήτριας του  Λυκείου Νέου Ψυχικού, της Σταυρούλας Βάμβα,  να ανεβεί στο υψηλότερο βάθρο. Η Σταυρούλα, εκτός από το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα taekwondo 2019, κατέκτησε  για δεύτερη συνεχή χρονιά την πρώτη θέση στο διεθνές πρωτάθλημα Σερβίας <<4rd ASTERIKS Cup,11/12.05.2019>>

H Διεύθυνση και ο Σύλλογος  Διδασκόντων του Λυκείου Νέου Ψυχικού, αναγνωρίζοντας την αξία του αθλητικού ιδεώδους και στηρίζοντας πάντα τις προσπάθειες των μαθητριών και των μαθητών μας, συγχαίρουμε τη Σταυρούλα και της ευχόμαστε και μεγαλύτερες επιτυχίες. Συγχαίρουμε επίσης την προπονήτριά της Ράνια Πουλοπούλου, την οικογένεια της Σταυρούλας και όλους  όσοι τη στηρίζουν στη λαμπρή της πορεία.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις