Ψηφίστε τους ικανούς!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ψηφίστε τους ικανούς!

Νίκος Σταυρουλόπουλος (Μπαμπής)

Δικηγόρος

Υποψήφιος Σύμβουλος
Τοπικής Κοινότητας Νέου Ψυχικού

με το συνδυασμό “Προάστιο Πρότυπο”

και Υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Γαλάνη

 

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 από τις 7:00 μέχρι τις 19:00 θα κληθούμε, οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς κατάλογους του Νέου Ψυχικού (όσοι γεννήθηκαν μέχρι 31/12/2002) να ψηφίσουμε αυτούς που θα μας αντιπροσωπεύσουν στο Ευρωκοινοβούλιο, στην Περιφέρεια Αττικής, στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού και στην Κοινότητα Νέου Ψυχικού. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ψηφίσουμε τέσσερεις φορές, σε τέσσερεις διαφορετικές κάλπες και σε τέσσερα διαφορετικά ψηφοδέλτια. Αφού πρώτα μάθουμε που ψηφίζουμε, πηγαίνουμε στο εκλογικό μας τμήμα έχοντας απαραίτητα μαζί μας την ταυτότητά μας. Τα εκλογικά τμήματα θα είναι χωρισμένα σε Α για τις Ευρωεκλογές-Περιφερειακές και Β για Δημοτικές-Κοινοτικές.

Α1) Κάλπη Ευρωεκλογών
(ΜΕΧΡΙ 4 ΣΤΑΥΡΟΥΣ)

(για την ανάδειξη των 21 μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που αναλογούν στην Ελλάδα)

Ο εκλογέας του Νέου Ψυχικού μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του υπέρ τεσσάρων (4) κατά ανώτατο όριο υποψηφίων του ίδιου συνδυασμού.

Α2) Κάλπη Περιφερειακών Εκλογών (ΜΕΧΡΙ 4 ΣΤΑΥΡΟΥΣ)

(για την ανάδειξη του Περιφερειάρχη και των Περιφερειακών Συμβούλων)

Ο εκλογέας του Νέου Ψυχικού μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του πάλι υπέρ τεσσάρων (4) κατά ανώτατο όριο υποψηφίων του ίδιου συνδυασμού.

Β1) Κάλπη Δημοτικών Εκλογών (ΜΕΧΡΙ 3+1 ΣΤΑΥΡΟΥΣ)

Τα ψηφοδέλτια που θα παραλάβει ο εκλογέας του Νέου Ψυχικού θα αναγράφουν την ονομασία του συνδυασμού καθώς και το όνομα του υποψηφίου Δημάρχου. Κάτω ακριβώς (1η ενότητα) θα αναγράφονται με αλφαβητική σειρά τα ονόματα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων Νέου Ψυχικού του συνδυασμού όπου ο εκλογέας μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του υπέρ τριών (3) κατά ανώτατο όριο υποψηφίων του ίδιου συνδυασμού. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο στην 2η ενότητα θα αναγράφονται με αλφαβητική σειρά οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παλαιού Ψυχικού και Φιλοθέης του ίδιου συνδυασμού οπού ο εκλογέας θα μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του υπέρ ενός (1) υποψηφίου.

Β2) Κάλπη Κοινοτικών Εκλογών (ΜΕΧΡΙ 2 ΣΤΑΥΡΟΥΣ)

Ο εκλογέας του Νέου Ψυχικού θα μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του υπέρ δύο (2) κατά ανώτατο όριο υποψηφίων Κοινοτικών Συμβούλων Νέου Ψυχικού.

*Η σταυροδοσία γίνεται στην αρχή ή στο τέλος του ονοματεπωνύμου του κάθε επιλεγμένου υποψήφιου.

Νίκος Σταυρουλόπουλος (Μπαμπής)

Δικηγόρος

Υποψήφιος Σύμβουλος
Τοπικής Κοινότητας Νέου Ψυχικού

Τηλ.: 6944 946244

mail: nikost@nstavroulopouloslawfirm.com

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις